Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, SAMGİAD Yönetimini Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde ağırladı.

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde özel olarak uygulanan eğitim müfredatı, keşif alanları, atölyeler ve laboratuvarlar hakkında SAMGİAD yönetimine bilgiler veren Başkan İbrahim Sandıkçı, onların sorularını yanıtladı. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nün büyük beğeni topladığı ziyaret programında SAMGİAD Yönetimi, Başkan İbrahim Sandıkçı ile birlikte AKINCI TİHA’nın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

104 TL'den 69.90 TL'ye Düştü! CarrefourSA'da Bu Dev İndirim Hangi Ürüne Yapıldı? 1'den Fazla Alamazsınız 104 TL'den 69.90 TL'ye Düştü! CarrefourSA'da Bu Dev İndirim Hangi Ürüne Yapıldı? 1'den Fazla Alamazsınız

Uygulamalı Eğitim

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü ilgi uyandırmaya devam ediyor. SAMGİAD Derneği Başkanı Aytekin Demir ve yönetim kurulu üyelerini Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde ağırlayan Başkan İbrahim Sandıkçı, gerçekleşen ziyaret programında eğitime yönelik yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini kaydetti. Öğrencilerin gerçekleştirdiği deney ve gözlem çalışmalarının içerikleriyle ilgili de SAMGİAD yönetimiyle bilgiler paylaşan Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde uzman eğitim kadrosu eşliğinde bilim ve teknoloji alanında eğitimlere yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirtti.

Editör: Arda KERSU