Popüler meme coin Floki Inu oldukça hareketli günler yaşıyor. Binance Tayland listelerine giren FLOKI’nin kriptoya yaptığı önemli yatırımlarla bilinen Revolut’ta da listelenmesi kripto topluluğu arasında heyecan yarattı.

Avrupa’daki en büyük neobankası olan Revolut App’in 150’den fazla ülkede 40 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı olması, FLOKI için büyük bir gelişme olarak ilan edildi.

Yeni nesil bankacılık ekosistemi olan Revolut’ta listelenmesi FLOKI için yalnızca yeni potansiyel alıcılara erişim imkanı olarak yorumlanmıyor. Revolut’un Web3 dışı bir kurum olması, FLOKI’nin meşrulaşması ve kripto-yerel borsalarda listelenmenin sağlayamayacağı bir güvenilirlik sunması anlamına geliyor.

Listeleme haberlerinin yanı sıra FLOKI, 15,2 milyar adetlik token yakma planının gündeme gelmesi ile token değerini de artırmaya çalışıyor. Tüm bu gelişmeler ışığında yatırımcılar, kaçınılmaz olarak FLOKI coin 1 dolar olacak mı sorusunu soruyor.

Güncel CoinMarketCap verilerine göre lansmanından şu ana kadar yüzde 6000’in üzerinde yükselen Floki Inu, son 7 günde yüzde 30,95 artış göstererek 0,0002222 dolardan fiyatlanıyor. Hala bolca sıfıra sahip bir fiyat ile yatırımcılarla buluşan FLOKI, mevcut performansı ile bir anda 1 dolar olacak gibi görünmüyor.

FLOKI gibi köpek temalı meme coinler ile ilgilenen yatırımcılar, yeni projelere şans veriyor. Öne çıkan isimler arasında ön satış etkinliğinde 13 milyon dolardan fazla fon toplayan 6 zincirli Dogeverse ve topluluk odaklı yatırım partneri olmak isteyen yapay zeka destekli WienerAI dikkat çekiyor.

Dogeverse Token Ön Satışı Sona Yaklaşıyor

Dünyanın ilk gerçek çok zincirli DOGE projesi olmak için geliştirilen Dogeverse token, DOGE projesini tek zincirin ötesine taşımak istiyor. Dogeverse token satın alan katılımcılar, ekosistemdeki ağlar arasında güvenli, hızlı, az maliyetli ve serbestçe dolaşım imkanı buluyor.

Düzenlenen ön satış etkinliği ile indirimli fiyatlardan Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılarla buluşan projede toplanan fonlar 13 milyon doları aşıyor. Kripto dünyasının önde gelen blok zincirlerinden olan Ethereum, BNB zinciri, Polygon, Solana, Avalanche ve Base ağlarını bir araya getiren Dogeverse, ön satış bitmeden çok önce tamamlanan bağlantılar ile benzersiz bir deneyim sunuyor.

Ön satış etkinliğinde Dogeverse token satın alan yatırımcılar, bu tokenleri dilediği ağdan talep edebiliyor. Proje ekibinin sunmayı amaçladığı sınırları olmayan dolaşım deneyimi token talebi ile başlatılmış oluyor.

Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcıların dahil olabileceği aşamalı ön satış etkinliği borsa listelemeleri öncesinde fiyat avantajı ve potansiyel kazanç sağlıyor. Mevcut aşamada yatırımcılar, 0,00031 dolar ödeyerek Dogeverse token sahibi olabiliyor.

Staking mekanizması ile topluluğu desteklemek isteyen proje ekibi, yüksek APY’ler ve blok ödülleri ile alkış topluyor. Çok zincirli Dogeverse tokene yatırım yapmak isteyen kripto meraklıları, tüm ağ bağlantılarının gerçekleştirilmiş olması sayesinde ETH, USDT, BNB, MATIC, AVAX, BASE, SOL ve kart işlemleri aracılığıyla ön satış etkinliğine katılabiliyor.

Dogeverse token sahipleri dilerse staking mekanizması kullanarak tokenlerini kilitlemeyi ve staking ödüllerinden faydalanmayı da seçebiliyor. Projenin APY’si mevcut durumda yüzde 57 olurken ETH bloğu başına ödül 6088,28 Dogeverse token olarak dağıtılıyor.

Yarı Köpek Yarı Yapay Zeka Coini WienerAI 2 Milyon Dolara Dayandı

Kripto ekosistemindeki çoğu meme coin projesi sadece viral popülerlik vaadiyle yatırımcı topluyor. Popüler projeler hızlı yükseliş gösterme potansiyeline sahip olsa da işlevsellik sunmayan kripto coinler yatırımcılar tarafından pek tercih edilmiyor.

Ethereum tabanlı bir ERC-20 tokeni olan WienerAI token, hem viral popülerlik hem de işlevsellik odağıyla geliştiriliyor. Yapay zeka teknolojisini blok zinciri ile bir araya getiren WienerAI token satın almak isteyen yatırımcı sayısı, projenin bu yaklaşımı sebebiyle hızlı artıyor.

Maskotu olan sosis köpekten de ilham alarak geliştirilen WAI token topluluğuna “Sosis Ordusu” adı veriliyor. Yapay zeka destekli arayüze sahip WAI token, kripto topluluğunun yatırım kararlarına yardımcı olmak için harekete geçiyor. Projenin katılımcıları, işlem ücreti ödemeden yapay zeka destekli bir yatırım botu olarak konumlanan WienerAI’den faydalanabiliyor.

69 milyar adet token arzı bulunan WAI tokenlerin yüzde 30’u ön satış etkinliğinde erken dönem yatırımcılara sunuluyor. Token arzının yüzde 20’si staking özelliğine, yüzde 20’si topluluk ödüllerine, yüzde 10’u borsa likiditesine ve kalan yüzde 20’si pazarlamaya tahsis ediliyor.

Aşamalı ön satışın her kademesinde token fiyatı arttığından erken yatırım yapanlar potansiyel kazanç elde ediyor. Staking mekanizması ile de dikkat çeken proje, pasif gelir elde etme imkanı sunarak Sosis Ordusu’nu genişletiyor.

WienerAI token ön satışının aşamaları yalnızca 2 gün sürüyor. 2 gün sonunda sıradaki aşamaya geçildiğinden indirimli fiyatları kaçırmak istemeyen yatırımcılar, mümkün olan en erken aşamada ön satışa dahil olmaya çalışıyor.

Şu ana kadar toplanan fonların 2 milyon dolara dayandığı WienerAI token mevcut aşamada 0,000707 dolardan alıcı buluyor. Katılımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile WienerAI token satın alabiliyor.