Gain Fiyat Listesi

gainGAİN Premium abonelik kredi kartı ile alımlarda ve uygulama içi satın almalarda aylık 149 TL'dir.

GAIN HAKKINDA

GAİN, 2019 yılında Beyn Danışmanlık bünyesinde kurulan ve genellikle mobil cihazlardan izlenmesi amaçlanan eğitici ve eğlendirici kısa videolardan oluşan bir yeni nesil bir video içerik platformudur. Kullanıcıların farklı zamanlarda farklı video izleme alışkanlıklarına seslenen GAİN, AI tabanlı algoritması ve zengin güncel içerik alternatifleri ile izleyicilere kendi akışlarını kazanma imkanı veriyor. GAİN aynı zamanda bağımsız video içerik yaratıcılarını da destekleyerek, sektörde çok sesliliğe ve özgün üretimlere önem veren bir yayın politikası izlemektedir. Kelime anlamı olarak ise Güzel Ahlak İyi Niyet (GAİN) anlamına gelmektedir.

GAIN NASIL EDİNİLEBİLİR?

Önceden oluşturduğunuz GAİN hesabınız varsa mobil uygulamadan veya gain.tv web sitesinden abone olabilirsiniz. Eğer web sitesinden abone olmak istiyorsanız ‘Hesabım’ sekmesinden ‘Abone ol’ butonuna tıklayıp karşınıza çıkan ekrana kredi kartı ya da banka kartı bilgilerinizi girerek abone olabilirsiniz.

Mobil uygulama üzerinden abone olmak için kullandığınız cihazın uygulama mağazasından (Google Play/App Store) GAİN’i telefonunuza indirdikten sonra ‘Profil’ sekmesinden ‘Premium Hesaba Geç’ butonuna tıklayarak ödeme yönteminizi seçebilir ve aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Ödeme sırasında herhangi bir problem olması durumunda [email protected] adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

GAIN AYNI ANDA KAÇ CİHAZDA İZLENEBİLİR?

GAİN hesabınızı aynı anda 3 farklı cihazda aktif kullanabilirsiniz.