Evet, 3 sene üst üste şampiyonluk, yapılan transferler... Galatasaray'ı gerçekten aslında büyük bir sezon daha bekliyodu. Taki Kulüpte Barış Alper Yılmaz krizi çıkana kadar. Kadrosuna İcardi, Osimhen ve Sane gibi yıldızları ekleyen Galatasaray'dan hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de büyük başarılar bekleniyor. Galatasaray ise elindeki şampiyon kadroyu bozmadan ilerlemek ve daha büyük başarılara imzasını atmak istiyor.
Fakat işler her zaman istenildiği gibi gitmez hayatta. Ünlü Futbolcu Barış Alper Yılmaz son günlerde Arabistan'dan gelen teklifi ciddi ciddi düşünmeye başladı. Yıllık 10 milyon €'luk gibi bir tekliften söz ediliyor ünlü futbolcu için. Evet bahsettiğimiz kulüp Suudi Arabistan'dan NOEM kulüüb. Suudi kulüpler parayı basıp oyuncuyu alabilmenin derdindeler. Barış Alper'de bu teklife hayır diyemiyor. Fakat Sarı-kırmızılı ekip'de Barışı satmaya karşı. Bakalım buradan ne gibi bir sonuç çıkacak her birlikte göreceğiz.
Yıllık 10 Milyon € Teklif
2025 yılı itibariyle yıllık maaşı 2,5 milyon € Barış Alper Yılmazın... Kulübün sunduğu zam teklifi de bu civarlardaydı. Ancak oyuncunun talebi ise daha yükseklerde. Yeni Şafak'a göre Barış Alper kulübün önerdiği 2,5 milyon € teklifin yerine 7,5 milyon € teklif sundu.
Suudi Arabistan ise Barış Alper Yılmaza yıllık 10 milyon € civarında bir teklif sundu. Galatasaray bonservis için 30-35 milyon € net + bonus şeklinde bir paket önerdi. Barış Alper ise antrenmanlara çıkmayarak Kulüp yönetimine sitemini dile getiriyor.




