Galatasaray'da Yılın Transferi

Galatasaray-1
Yeni Transfer Kim?

Süper Lig'in lideri Galatasaray, yaz transfer dönemi için kolları sıvadı. Sezon sonunda birçok oyuncu satışı yapacak olan Cimbom, bu isimlerin yerini doldurmak için flaş transferlere imza atmayı planlıyor. Bu doğrultuda sarı-kırmızılıların gündemine flaş bir isim geldi. Galatasaray'ın 2 sezon önce Fenerbahçe'de forma giyen Kim Min-Jae için devreye girdiği ve transfer operasyonunu başlattığı iddia edildi. İşte olay yaratacak transfer gelişmesinin detayları...

Neden Kim Min-Jae?

Galatasaray'da Davinson Sanchez'in ayrılması bekleniyor. Birçok Avrupa takımının ilgisini çeken Kolombiyalı stoper için Galatasaray'a önemli transfer teklifleri geliyor.
Galatasaray, Kim Min-Jae'yi iyi tanıyor. Güney Koreli stoper, 2021-2022 sezonunda Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de 35 maça çıkarak 3 gol ve 1 asist üretmişti.


Kim Min-Jae, Bayern Münih'te forma şansı bulamadı. Alman devinde bu sezon sadece 29 maça çıkan Güney Koreli stoper, ayrılmayı düşünüyor.
Kim Min-Jae, Galatasaray'a uygun bir fiyatla transfer edilebilir. Güncel piyasa değeri 55 milyon Euro olan 27 yaşındaki stoperin, Bayern Münih'ten ayrılmak için indirim yapması bekleniyor.


Transfer Gerçekleşir mi?

Depremzede Eren Eymen, Kerem Aktürkoğlu’ndan imzalı forma istiyor Depremzede Eren Eymen, Kerem Aktürkoğlu’ndan imzalı forma istiyor

Galatasaray'ın Kim Min-Jae'yi transfer etme isteği ciddi. Sarı-kırmızılılar, Güney Koreli stoper için Bayern Münih ile görüşmelere başladı.
Ancak Kim Min-Jae'nin transferinde bazı engeller de mevcut. 27 yaşındaki stoper, İtalya'dan da talipler alıyor ve ilk tercihi İtalya'ya dönmek olabilir.
Ayrıca Bayern Münih'in Kim Min-Jae'yi ne kadarlık bir bonservis bedeliyle bırakacağı da belirsiz.

Galatasaray'ın Kim Min-Jae'yi transfer etme şansı var. Ancak bu transferin gerçekleşmesi için hem Galatasaray'ın hem de Kim Min-Jae'nin isteklerinin örtüşmesi gerekiyor. Önümüzdeki haftalarda bu transferle ilgili daha net bilgiler ortaya çıkacaktır.

Ek Bilgi

Kim Min-Jae, 1996 doğumlu Güney Koreli bir stoperdir.
Sol ayağını kullanmaktadır.
Boyu 1.90 metredir.
Kariyerinde Beijing Guoan, Fenerbahçe, Napoli, Tottenham Hotspur ve Bayern Münih formaları giymiştir.
27 yaşındaki stoperin 2028 yılına kadar Bayern Münih ile sözleşmesi bulunmaktadır.

Editör: Arda KERSU