• DOLAR 32,25 %-0.12
  • EURO 35,13 %0.05
  • ALTIN 2.498,35 %1.30
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 66.677 %3.22
  • ETHERIUM 3.076 %4.99
13°

TRANSFER Haberleri

TRANSFER haberleri ve güncel TRANSFER gelişmeleri, TRANSFER ile ilgili tüm video, TRANSFER fotoğrafları ve TRANSFER haberleri Haber Gazetesi - Samsun Haberleri sitemizde


SAMSUN

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un transfer ettiği Danimarkalı futbolcu Carlo Holse, asist yapmaktan ziyade gol atmaktan hoşlandığını belirtti.

SPOR

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'dan çok konuşulacak bir hamle geldi. Transfer İle Detaylı Açıklama Haberimizde.

SPOR

Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Gelecek sezon için şimdiden transfer çalışmalarına başlayan sarı-kırmızılı yönetim, iki dünya yıldızını birden getirmeyi planlıyor....

SPOR

Gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Arda Turanlı Eyüpspor'dan ses getirecek bir transfer Hamlesi Dünya Yıldızını Getirmeye hazırlanıyor.

Yaşam

Yeşil sahalardan podyuma adım atan ve kamera karşısına geçmeye hazırlanan Nevide Çiçek, deniz mevsimini Kalkan’da açarak yaz sezonuna merhaba dedi.

SPOR

Galatasaray'ın 2 sezon önce Fenerbahçe'de forma giyen o yıldız için devreye girdiği ve transfer operasyonunu başlattığı belirtildi. Detaylı Açıklama Haberimizde.

SPOR

Galatasaray, Okan Buruk'un talebi doğrultusunda İngiliz devi Manchester City'nin 38 milyon euroluk yıldızını transfer etmeyi planlıyor. Orta sahadaki verimsizlik, takımın...

SAMSUNSPOR

Kırmızı beyazlı ekibin yeni transferi Mohamed Ihattaren, dün gece Samsun'a geldi.