AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, halk oylaması çalışmaları kapsamında Havza'da mahalle ziyaretlerinde bulundu.
Demircan, esnaf ziyaretlerinin ardından Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ile birlikte halk oylaması çalışmaları kapsamında Çelikalan, Belalan, Yeşilalan, Erikbelan ve Hecinli mahallerini ziyaret ederek halk oylamasında evet oyu kullanmalarını istedi.

İSTİKRAR ŞART

Ziyaretlerde konuşan İlçe Başkanı Özdemir, Havza'da yüksek bir oranda evet çıkacağını belirterek, 'Halkımız hep yanımızda oldu ve yine olacak" dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise hızlı büyüme ve gelişme için 'evet' denilmesi gerektiğini belirterek, 'Allah'a şükürler olsun ülkemizde güzel şeyler oluyor. Bizler en ücra köşelere kadar hizmet etmek için çalışıyoruz. Bu hizmetlerin hızlanması için istikrar şart. Bu istikrarı halkımızın 16 Nisan günü vereceği evet oyları ile sağlayacağız' diye konuştu.

SİSTEM İZİN VERMİYOR

Milletin darbe ve muhtıralardan çok çektiğini belirten Milletvekili Demircan, "Bir bina düşünün son 57 yılda 7 deprem görmüş. Bizim sistemimizde böyle artık bu ülkeyi taşımıyor. Biz koşmak istiyoruz ama sistem izin vermiyor. Biz milletimize güveniyoruz. Çünkü biz milletin güvenine ve rızasına dayalı siyaset yaptık, yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Vereceğiniz evet oyları ile ülkemizin ayağındaki bağları çözeceksiniz. Ülkemizde ekonomik anlamda güzel gelişmeler oluyor. İnşallah 17 Nisan sonrası hızlı şekilde alınacak ve uygulanacak kararlar ile ülkemizin refah seviyesi artacak. Vesayetten kurtulmak, geleceğimize güven ile bakmak için hep birlikte 'evet' diyeceğiz' dedi.