Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Terme Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, Gölyazı Mahallesi'nde düzenlenen Halk Toplantısı'nda hemşehrilerine hitap etti. Kendisine gösterilen yoğun ilgi ile moral bulan Ali Kılıç, "Terme'de bir daha asla gidilemeyen yol, akmayan musluk, yanmayan lamba kalmayacak" dedi.

'GİDİLMEYEN YOL KALMAYACAK'

Başkan Adayı Ali Kılıç, beraberinde bazı partililer ile birlikte gittiği Gölyazı Mahallesi'nde sevgi gösterileriyle karşılandı. Mahalle turundan sonra bir kıraathanede vatandaşlara hitap eden Ali Kılıç, "Terme'de artık gidilmeyen yol kalmayacak, akmayan musluk, yanmayan lamba tabirleri tarihe karışacak" diye konuştu.

GÖLYAZI'NA YENİ MESİRE ALANI

Gölyazı'nın doğal güzellikleriyle dikkati çeken bir yöre olduğunu hatırlatan Ali Kılıç, "Bu dünya cenneti mahallemize kazandıracağımız ve adı Çoban Yatağı olacak olan mesire alanımız, sadece ilçemizin değil tüm Samsun'un en güzel alanlarından birisi olacak. Böylece Gölyazı'nı turizme de açmış olacağız" dedi.

'HUKUKSUZLUĞA İZİN VERMEM'

"Terme Belediyesi'nde hukuksuz ve adaletsiz hiçbir işe asla vermem" diyen Ali Kılıç, "Benim en önemli bir projem ortak akıl ve fikirdir. Terme'yi halkımızla istişare ederek güzelleştireceğiz. Önümüzdeki dönemde Terme'de istihdam üzerine çok önemli girişimlerimiz olacak. Ortak akıl anlayışıyla halkımıza danışarak ilçemizi yeniden inşa edeceğiz. Seçildikden sonra muhtarlarımız ile birlikte yapacağımız bölgesel toplantılar neticesinde sorunları yerinde dinleyip yerinde çözüm üreteceğiz" diye konuştu.

Başkan Adayı Ali Kılıç, Gölyazı buluşmasının ardından kent merkezinde pazar yerine giderek esnafla selamlaştı, projelerini anlattı ve destek istedi.