Yıllardır sunduğu lezzetlerle Çarşambalıların vazgeçilmez adreslerinden biri olan Çarşamba Lezzet Diyarı, Atakum'da şube açtı. Çarşamba Lezzet Diyarı'nın Atatürk Bulvarı üzerinde Atakent Kavşağı'nda bulunan yeni şubesi dualarla hizmet vermeye başladı.

ÇARŞAMBA DÖNERİNİ VE PİDESİNİ TANITACAĞIZ

Yaşar Sağlam ve oğulları tarafından açılan Çarşamba Lezzet Diyarı'na vatandaşlar ilk günden yoğun ilgi gösterdi. Yeni şubelerindeki hedeflerini anlatan Yaşar Sağlam, '40 yıldan fazladır Çarşamba ilçemizde hizmet veriyoruz. Çarşamba'da uzun yıllar edindiğimiz tecrübelerimizi Samsun'a taşımaya karar verdik. Bu şubemizi açmamızdaki asıl amacımız, Çarşamba'nın hakiki et dönerini ve Çarşamba pidesini tanıtmak. Kafe-restoran olarak hizmet vereceğimiz şubemizde Çarşamba'dan getirdiğimiz ustalarımızla doyumsuz lezzetler sunacağız' dedi.

BİR KERE TATMANIZ YETER

Vatandaşları, Çarşamba Lezzet Diyarı'nda davet eden Sağlam, 'Halkımızın restoranımıza bir kere gelmesi yeterli. Bir defa dönerimizden ve pidemizden tattıklarında zaten bir daha vazgeçmeyecekler. Bu konuda çok iddialıyız' diye konuştu.

Yasir BABA