Revizyon Proje Yönetim Sistemi'nin ( PYS) Atakum Yeni Mahalle'de bulunan yeni merkezi düzenlenen törenle hizmet vermeye başladı. Açılış törenine İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve çok sayıda davetli katıldı. 2013 yılında Atakum'da kurulan Revizyon PYS, 2018 yılında Candoğan Gürhan Gül, Emre Öztürk, Okan Orhan Sığırcı ve Serdar Tuğrul ortaklığıyla ve yenilenen vizyonu ile ekibini gittikçe büyüterek, yeni hizmet kolları ile de sektöre damga vuran bir şirket haline geldi.

GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ TEK ÇATI ALTINDA

Açılışta konuşan şirket ortaklarından Okan Orhan Sığırcı, 'Revizyon PYS, Revizyon Gayrimenkul, Revizyon Hazır Ofis ve Remedya Dijital Çözüm Ortağı olmak üzere, gayrimenkul sektöründe imalattan hizmete tüm iş kollarını tek çatı altında toplayan, birlikte büyük bir uyum ve tamamlayıcı güç olarak çalışmalarını hedefleyen harika ve yenilikçi bir organizasyon olarak hizmet veriyor. Profesyonel danışmanları ile Karadeniz'in en büyük gayrimenkul şirketi olma başarısını elde etmiş, Samsun'un her bölgesine alanında uzman danışmanlar tanımlayarak tam hakimiyete önem vermiş, yer gösteren değil, yol gösteren firmadır' dedi.

HAZIR OFİSLER

Sektör temsilcilerini ofis derdinden kurtardıklarını belirten Sığırcı, 'Ofis masraflarınızdan kurtulacağınız, tamamen kurumsal ölçütlerle dizayn edilmiş plazalarımızda tüm hizmet döngüsünü sizin için biz yönetiyoruz. Siz ofis masraflarını düşünürken Hazır Ofis'i tercih edenler, sadece işine odaklanır' diye konuştu.

DİJİTAL ÇÖZÜM ORTAĞI

Sığırcı ayrıca Revizyon PYS'nin dijital çözüm ortaklığı yaptığını belirterek, 'Günümüzde en etkili tanıtım ve pazarlama platformlarından birisi de dijital medyadır. Bulundurduğumuz sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanımız ile şirketimizin sosyal ortamlardaki marka bilinirliğini gün geçtikçe katlıyoruz' şeklinde konuştu.