Bu uygulama ve web sitelerini bir kısmının yabancı kaynaklardan olduğunu ve dolar ile para kazanma şansı verdiğini söylemek gerekiyor. Sizlere reklam izleyerek para kazanma yollarını anlatacağız. Özellikle 2022 yılında aktif şekilde internet ortamından sadece video izleyerek nasıl para kazanabilirsiniz ve hangi siteler gerçekten ödeme yapıyor? Tüm detayları ile birlikte yazı içeriğimizde bulabilirsiniz.

İnternetten para kazanmayı düşünüyorsanız ve özellikle de bir cep telefonuna sahipseniz mobil uygulamalar ile para kazanmak son derece ideal olacaktır. Özellikle yalnızca bir internet bağlantısı olan akıllı telefon üzerinden reklam izleyerek para kazanma yolunu tercih edebilirsiniz. İnternet siteleri de yine bilgisayar üzerinden para kazanmanızı sağlıyor. Web sitelerine giriş yaptıktan sonra reklam izleyerek dolar kazanma ya da farklı para türlerini kazanma şansına sahip oluyorsunuz. Bazı internet siteleri Türk Lirası yabancı web siteleri dolar, bazıları ise Kripto para ödemeleri gerçekleştiriyor.

Mypoints

Sistem belki de en eski reklam izleyerek para kazandıran platformdur. Siteye giriş yaptıktan sonra üye olmak gerekiyor. Daha sonrasında reklam izlemeye başlayabilirsiniz. Ayrıca mobil üzerinden de giriş yapabileceğinizi söylemek gerekir. İzlenen her reklam sizlere puan olarak dönüyor. 5 Dolar minimum çekim eşiği var ve bu da 700 dolar bandına geliyor. Sitede biriken puanlar ile hediye çeki, uçuş mili ya da online ödeme seçenekleri var. Mypoints reklam izleyerek para kazanma bir alternatif olsa da oyun oynayarak da para kazanabileceğiniz bir internet sitesidir.

Prizerebel

Özelikle ABD ve Kanada'da çok fazla insan tarafından tercih edilen Prizerebel aktif olarak 25 milyondan fazla insanın kullandığı bir platform olarak dikkat çekiyor. Yabancı bir web sitesi olsa da temel İngilizce bilenlerin rahatlıkla kullanacağı bir sitedir. Dilerseniz siteden reklam izleyerek para kazanmaya başlayabilirsiniz. Video ve reklam izleyerek en az 2 Dolar biriktirdiğinizde hesabınıza parayı çekebilirsiniz.

Inboxdollars

Inboxdollars internetten para kazanmak isteyen kullanıcılara birçok fırsat sunuyor. Reklam izleyerek para kazanmak Inboxdollars ile son derece basit olsa da anket doldurma, video izleyerek, değerlendirme yaparak ve uygulama indirme gibi seçenekler sunarak da para kazanma şansı veriyor.

Her ne kadar aktif bir site olsa da izlenen video başına 10 cent ile 25 cent arasında bir para kazanıyorsunuz. Biraz az gibi gelse de PC başında vakti bol olanlar için son derece ideal olacaktır. Türkiye'den birçok üyeye sahipler ve Türkiye'de ki bankalara da ödeme yapıyorlar. 30 Dolar ve üstü şeklinde para çekebilirsiniz.

Furious Cash

Reklam izleyerek para kazanma siteleri arasında en iyilerinden birisi olan Furious Cash 2005 yılından bu yana bu alanda hizmetler veriyor. Reklam izleme, oyun oynama ve anket doldurma gibi seçenekleri ile dikkat çekiyor. Siteyi İngilizce olarak göreceksiniz ve ne yazık ki Türkçe desteği yok. Ancak güven veren bir site olduğunu söylemek gerekir.

Adwallet

Bu platform sadece reklam izlemek ve para kazanmak isteyenlere özel olarak sunuluyor. Adwallet sitesi reklam izleterek 3 Cent ve 10 Cent arasında bir fiyat politikası uyguluyor. Reklamların uzunluğu alınacak para ile doğrudan orantılı oluyor. 10 dolar ve üstü paraları çekebilirsiniz.

Sond

Klasik bir reklam izleme sitesidir. İngilizce olarak hizmetler veriyor ve sadece web sitesi üzerinden reklam izlenebilir. Biriken parayı ise yalnızca kripto para hesaplarınıza çekim yapabilirsiniz.