YAGI, sosyal medya ismi ile yagitrap yani Yağız Sırma,  2001 İstanbul doğumlu,  genç bir sanatçı. Müzikseverlerin vazgeçilmez adresi olan Spotify listelerinde de boy gösteren ve aylık yaklaşık 30 Bin den fazla dinleyici ile müzik kariyerine devam eden YAGI'nın aslında müziğe ilgisi çok eskiye dayanıyor. 8 yaşında iken tanıştığı piyano ile müzik dünyasına bir adım atan Yağız Sırma, günümüzde şarkı sözü yazarlığı ve ses mühendisliği gibi birçok müzik dalında da faaliyet gösteriyor. Kulağa hitap eden ve şarkı sözleri ile kendini bir daha dinlettiren bu parçaların sahibini gelin hep beraber yakından tanıyalım.

Asıl kariyerine 2015 yılında twitch.tv'de partnerli (doğrulanmış) yayıncılık yaparak başlamasının ardından 2018 yılından itibaren hiphop müzikle bizleri buluşturan genç bir isim haline gelmiş olan YAGI, "Zamansız" adlı albümü ile birçok kişinin dikkatini çekti. Sizler de hiphop altyapısına sahip müziklerden hoşlanıyorsanız YAGI'yi mutlaka tanıyorsunuzdur.

Kendini dinleten ve kulaklara hitap eden kayıtlar yaparak çalışmalarına devam eden YAGI, bu yılda ise çeşitli müzik turnelerinde yer alarak tanınırlığını artırmış oldu. Hepimizin bildiği ünlü IF Performance sahnesinde boy gösterdi, private partilerde yer aldı. Yine müzik dünyasında çoğumuzun ismini bildiği Furkan Karakılıç ve Arem Özgüç gibi isimlerle de çalışmış olan YAGI, MuzikPlay ve Avrupa Müzik etiketiyle de kliplerini sevenlerinin beğenisine sunmuştur. Buradan da başarı ve emek ile işlenen bir müzik hayatı görmüş oluyoruz.

Yağız'ın gerek müzik gerekse sözleriyle dikkat çeken parçaları; Kin, Hislerim, Rüya, Kolay, Peşindeyim Hala, Gerçekler, Durma, Deniyorum, Geri Gel ve Karantina gibi eserlerinin hepsine bir göz atmanızı öneririz.

Siz de Yağız Sırma'nın yani YAGI'nın sosyal medya hesaplarını takip etmek, paylaştığı içeriklerden herkesten önce haberdar olmak, şarkılarının ilk dinleyicilerinden biri olmak ve genç sanatçılara destek vermek istiyorsanız aşağıdaki linklerden kolayca sosyal medya adreslerine ulaşabilir ve takip edebilirsiniz. 

  • Instagram'da https://www.instagram.com/yagitrap,
  • Spotify'da https://open.spotify.com/artist/1vAlS7MjEHOpMHBpIKhduL?si=9kyN-M6dQCeIUDLI0vU67Q,
  • tv'de https://www.twitch.tv/yagitrap,
  • Youtube'da https://youtu.be/B_fI5gkGpto
  • Tiktok'da www.tiktok.com/@yagitrap
  • Ve son olarak yagitrap.com resmi web sitesi adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.