• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
21°

SOSYAL MEDYA Haberleri

SOSYAL MEDYA haberleri ve güncel SOSYAL MEDYA gelişmeleri, SOSYAL MEDYA ile ilgili tüm video, SOSYAL MEDYA fotoğrafları ve SOSYAL MEDYA haberleri Haber Gazetesi - Samsun Haber sitemizde


GÜNCEL

Arda Güler, Instagram'da 10 milyon takipçiye ulaşarak Arda Turan'ın ardından bu başarıya ulaşan ikinci Türk futbolcu oldu.

GÜNDEM

Son günlerde sosyal medyada dolaşan bir iddiaya göre, e-Devlet üzerinden akraba ilişkilerini sonlandırma hizmetinin sunulduğu yönünde bilgiler paylaşıldı. Konuyla İlgili...

Teknoloji

TikTok, Instagram'a rakip olarak Whee adında yeni bir fotoğraf paylaşım uygulaması duyurdu. İşte detaylar..

GÜNDEM

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, peygambere yönelik karalayıcı ifadelerle ilgili adli soruşturmalar hakkında yapılan eleştirileri "haksız" olarak nitelendirdi.

Yaşam

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, ilk müzik videosunu yayınlayarak sosyal medyada olay yarattı. işte o Klip..

Yaşam

Başarılı eğitim koçu ve Instagram fenomeni Fidan Atalay, Kurban Bayramı'nı Bodrum'da geçirirken attığı bir mesajla takipçilerini yollara sürükledi.

Yaşam

Başarılı eğitim koçu Fidan Atalay, yazın kavurucu sıcağından bunalırken boş durmadı ve dostlarıyla tenis oynamaya gitti.

Yaşam

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medyada yine olay yarattı! İşte Detaylar..

Yaşam

Başarılı oyuncu Gizem Karaca, yoğun dizi çekimlerinin ardından Mykonos'ta tatil yapıyor. Yunan adasının güzelliklerinin tadını çıkaran Karaca, takipçilerine de keyifli...

Yaşam

Ünlü sanatçı Türkan Şoray'ın sosyal medya paylaşımı büyük yankı uyandırdı, takipçileri arasında tartışma yarattı.

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım Sosyal medya platformu X'Te. gönderisinden. Şu ifadeleri kullandı.

Istanbul

Yıldız Tilbe Sosyal Medya hesabından bir açıklama yaptı.