Süper Lig'e çıkma hesapları yapan Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil ile yeni Teknik Direktör Önder Özen basın mensuplarının karşısına çıktı.

Önder Özen'e güvendiklerini belirten Başkan Mehmet Sepil, 'Yeni hocamız zor bir dönemde Göztepe'yi devraldı. Bizde hatalarımızın farkındayız ve Önder Hocamızın yolunu açmak için ekip olarak elimizden geleni yapacağız' dedi.

'TEK HEDEF HER HAFTA KAZANMAK'
Tek hedefin her hafta kazanmak olduğunu söyleyen ve Göztepeli olmanın kendisi için mutluluk verici olduğunu belirten Göztepe Spor Kulübü'nün yeni Teknik Direktörü Önder Özen, 'Göztepe Futbol takımımız için beklentilerin farkındayız. Gerçek şu ki iki kampın yanı sıra 34 maçın 21'i bitmiş ve sadece geriye 13 maç kalmış. Bundan sonra elimizde 13 maç kalmış. Sezon sonu için Göztepe'nin yarıştığı kategori ne olursa olsun bütün maçları kazanmak için sahaya çıkmaya devam edecektir. Bizde böyle olması için uğraşacağız. Göztepe'nin tek hedefi Cuma akşamı Denizlispor maçından üç puanı çıkarmak. Ondan sonra da Balıkesir maçından üç puan çıkarmak. Bu tip durumlar kısa yarışmalar tek tek giderek başarma şansı verilir. Ondan sonra yürüdüğümüz yollar nereye çıkacak ona bakacağız. Sezon sonunu konuşmak yerine Denizli maçına odaklanmamız lazım. Bende kendimi kabul ettirmek için elimden geleni yapacağım' diye konuştu.

Önder Özen, gözünü Süper Lig'e dikti

'GÖZTEPE İYİ BİR KADROYA SAHİP'
Göztepe olarak ellerinde iyi bir kadronun var olduğunu belirten Özen, 'Kadronun kalabalık olması tek handikap ama bu oyuncuların yer aldığı kadro ligde çok iyi durumda. Oyuncular büyük bir kulüpte olduğunun farkındalar ve iyi yarışacaklarının farkındalar. İşte bu yüzden iyi yarışacaklar. Kadromuzun çok iyi olduğunu ben biliyordum ve diğer takımlarda bunu iyi biliyor. Oyuncular bunun doğru olduğunu ispat edeceklerine inanıyorum. Göztepe son sırada da olsa ligin birincisi Göztepe'ye kapanır. Bu böyleydi ve böyle olmaya devam ediyor. Büyük camiaların sıkıntısı budur. Rakipleriniz kapanır ve ceza sahasına sokmamaya çalışır' dedi.