BAŞKAN İHSAN KURNAZ: “ÖZVERİ OLMADAN BAŞARI GELMEZ”

Sporun her branşında kendini gösteren İlkadım Belediyespor kulübü katıldığı tüm turnuvalarda iyi dereceler elde ediyor. Son olarak İstanbul'da yapılan 9.Uluslararası Kickboks Dünya Kupası’nda 11 madalya ile kürsü yapan takım 1 Altın, 2 Gümüş, 8 Bronz madalya ile turnuvayı tamamladı.

Sporcularının turnuvadan önemli bir başarıyla dönmüş olmasının kendilerini bir kez daha sevindirdiğini ve gururlandırdığını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım Belediyespor Kulübü’nün pek çok branştaki başarılarının artarak devam edeceğine inandığını ifade etti.

Başkan İhsan Kurnaz konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede;

BÜYÜKŞEHİR’DEN BAYRAMDA ULAŞIM DESTEĞİ BÜYÜKŞEHİR’DEN BAYRAMDA ULAŞIM DESTEĞİ

“Bu başarıların elde edilmesinde sporcu ve antrenörlerimizin hevesle çalışması başrol oynuyor. Özveri olmadan sporda veya başka bir alanda başarı gelmez. Bunun farkında olan sporcularımız disiplinli ve azimli çalışmalarıyla önemli dereceler elde ediyor. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup daha çok spor yapmaları için teşvik ediyoruz. Bu kentin çocuklarının başarılı sporcular olması ve onların diğer çocuklara rol model olabilmesi için elimizden gelen tüm imkanları gençlerimiz için seferber ediyoruz. Bu vesile ile bu önemli başarıda emeği olan kulüp yöneticilerimizi, antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Editör: Arda KERSU