Türk Telekom'dan İnternet Tarifelerine Zam: 1 Temmuz'dan İtibaren Yürürlükte Olacak!

Zamlı Tarifeler ve Etkilenecek Gruplar

1 Temmuz'dan itibaren, Türk Telekom'un Evde/İşte İnternet tarifeleri, MEB tarifeleri, Yalın/Alo ve Alo dakika paketleri, Statik IP ve Tek Seferlik İşlem ücretlerinde zam uygulanacak. Zamdan, taahhütsüz müşteriler ve yeni aboneler etkilenecek.

Fiyat Değişiklikleri

En düşük taahhütsüz ve limitsiz internet paketi olan "12 Mbps’ye kadar" internet paketinin fiyatı, 650 TL'den 755 TL'ye yükselecek.

Türk TelekomTürk Telekom

Resmi Açıklama

Türk Telekom, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren internet tarifelerinde güncelleme yapılacağını duyurdu. Bu güncelleme, Evde/İşte İnternet tarifelerinin liste fiyatını, MEB tarifelerinin liste fiyatını, Yalın/Alo erişim liste fiyatını, Alo dakika paketlerinin liste fiyatını, Statik IP liste fiyatını ve Tek Seferlik İşlem ücretlerini kapsayacak.

Taahhütlü Müşterilerin Durumu

TERME’DE YAĞMUR SUYU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR TERME’DE YAĞMUR SUYU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Taahhütlü müşteriler, taahhüt süreleri boyunca herhangi bir fiyat değişikliğinden etkilenmeyecekler. Bu güncellemeden sadece taahhütsüz durumda olan müşteriler etkilenecek. Ancak taahhütsüz müşteriler, avantajlı kampanyalara katılarak fiyat değişikliğinden etkilenmeden kullanımlarına devam edebilecekler.

Türk Telekom'un internet tarifelerine yapılacak zam, 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak. Zamdan taahhütsüz müşteriler ve yeni aboneler etkilenecekken, taahhütlü müşteriler mevcut tarifelerini koruyacaklar. Bu zamla birlikte, internet hizmetine abone olacak veya mevcut tarifelerini değiştirecek müşterilerin dikkatli bir şekilde yeni tarifeleri değerlendirmeleri öneriliyor.