Alanya Belediyesi ile Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği tarafından 7-9 Kasım 2018 tarihleri arasında Alanya'da düzenlenen yarışmaya Öğretim Görevlileri Cem Aydoğdu ve Melih İçigen başkanlığında katılan Kapadokya Üniversitesinin Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri Pelinsu Kılıç, Sedanur Genç, Mehmet Yüşa Topuz, Mustafa Türkten, Beyza Nur Kaplan, Ahmet Temir, Gülsüm Tektaş ve Mehmet Tüylü katıldıkları tüm kategorilerde jüri tarafından madalya ile ödüllendirildiler.
Kapadokya Üniversitesi 8 madalya birden kazandı
Gastronomi alanında 40'ın üstünde madalyası bulunan Kapadokya Üniversitesi bu yıl düzenlenen 7.Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması'ndan 8 madalya daha kazanarak madalya sayısını artırdı.
Alanya Belediyesi ile Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği tarafından 7-9 Kasım 2018 tarihleri arasında Alanya'da düzenlenen yarışmaya Öğretim Görevlileri Cem Aydoğdu ve Melih İçigen başkanlığında katılan Kapadokya Üniversitesinin Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri Pelinsu Kılıç, Sedanur Genç, Mehmet Yüşa Topuz, Mustafa Türkten, Beyza Nur Kaplan, Ahmet Temir, Gülsüm Tektaş ve Mehmet Tüylü katıldıkları tüm kategorilerde jüri tarafından madalya ile ödüllendirildiler.
Yorumlar
Trend Haberler
Yavru Köpek Fiyatları 2024 Köpek Cinsleri Ve Fiyatları !
Twitter İfşa Haberleri
22 Nisan Fındık fiyatları ne kadar? Fındıkta Yükseliş Devam edecek mi?
Samsun'u Bekleyen Felaket: 7.2 Şiddetindeki Deprem Uyarısı
Başarılı Yaşam Koçu Fidan Atalay, Baharın Gelişini Kutladı ve İlgi Odağı Oldu
24 Nisan 2024 Samsun Elektrik Kesintileri Hakkında Bilgilendirme!