2000’lerin başında ülkemizin en ünlü mankenleri arasında yer alan Özgül Kavruk değişen hayatı hakkında açıklamalar yaptı. Artık gözlerden uzak bir şekilde hayatına devam eden ünlü manken dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Ünlü Manken Özgür Kavruk Açıklamaları ile Dikkat Çekti!

Podyum dünyasında 1990’lu yıllarda piyasayı kasıp kavuran Kavruk artık gözlerden uzak bir şekilde hayatına devam ediyor. Ancak o tarihlerde gösteri dünyasının en önemli insanları arasında yer alıyordu. Podyum dünyasının en dikkat çekici güzelleri arasında üst sıralardaydı.

Özgül Kavruk ilk olarak mankenliği bırakmıştı. Direkt mankenliği bıraktıktan hemen sonra pek çok dizide kötü kadın rollerinde oynadı. Soğuk, asi ve sert bakışları ile dikkat çeken oyuncu artık ekranlarını da bıraktı. Kendisine bambaşka bir hayat seçerek, gözlerden uzak bir şekilde sakin hayatına devam ediyor.

1997 yılında Çağla Şıkel’in taç taktığı yarışmada ilk 10 sırada yer alan Kavruk, yarışmaya menajerinin katıldığını belirtiyor. Haberinin olmadığını ve bir gün telefon açtıklarını ön elemeyi geçtiğini belirttiklerini söyledi. Sözlerine ise;

-          Ön elemeyi geçtiniz diye bir telefon aldıktan hemen sonra ne ön elemesi diye düşünmeye başladım.

-          Direkt olarak menajerimi aradım ve benle dalga geçip geçmediklerini sordum.

-          Benim adıma başvurduğunu söyleyerek, yarışma hayatım aslında o şekilde başladı.

-          Mankenlik serüvenim aslında o yarışma ile başladı.

3.500 KİŞİ SÜPERSTARI DİNLEDİ  3.500 KİŞİ SÜPERSTARI DİNLEDİ 

-          Mankenlik sürecim boyunca her zaman asker gibi fazla bir tempoda çalışırdık.

-          Günümüzde ise en beğendiğim modeli Didem Soydan

Editör: Ismail Usta