Bu ülkede şehit ateşinin düşmediği yer yoktur. Bu ülkenin her karış toprağı kutsal şehit kanlarıyla sulanmıştır. Bu ülkede özgür açan bütün çiçeklerde ,bu ülkede özgür doğan güneşte bütün şehitlerimizin hakkı vardır.Şehitlerimiz bu ülkenin insanı ,bu devletin vatandaşıdır.Hiç şüphesiz şehitlerimizin ödedikleri bedel; vatan,bayrak ve millet içindir.En çok bedel ödeyen yiğit adamlar Karadeniz'in bağrından çıkmıştır. Türkiye'nin şehitler haritasında Karadeniz'in yeri bu yüzden en önlerdedir.

Gün geçmesin ki, Karadeniz'e şehit ateşi düşmesin.26 Eylül 2016 günü Şırnak'ta Samsunlu Uzman Onbaşı Burak PERÇİN şehit düştü.5 Ekim 2016 günü Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde Ordulu Jandarma Uzman Çavuş Erdi DEMİRER şehit düştü…İki terör şehidimizin de cenazeleri, Türk Bayrağı'na sarılı tabutlarla memleketlerine getirildi.Şehitlerimiz memleketlerinde törenlerle sonsuzluğa uğurlandı.Bu uğurlama yüreğimize ateş düşüren bir uğurlama oldu.Şehitlerimiz sadece kendi yakınlarının değil, bütün Karadeniz'in ,bütün Karadenizlinin yüreğini yaktı.Bu tarifsiz acılar yıllardır bütün ülkede yaşanıyor.Ama Karadeniz şehit ateşinin zirve yaptığı yer… Güneydoğu'da verilen şehitlerin çoğunluğunun Karadenizli olması neyin bedeli ?Bunu biliyoruz! Hala bilmeyen var mı?Kesinlikle vatan,bayrak ve millet uğruna şehit düşüyorlar.Haini bol bir coğrafyada yaşıyoruz ama kimse bu ülkede Karadenizliden hainlik beklemesin.İşte bu yüzden şehit ateşi Karadeniz'de zirve yapıyor. Ne Samsunlu Uzman Onbaşı Burak PERÇİN ne de Ordulu Jandarma Uzman Çavuş Erdi DEMİRER şehit ateşinin zirve yaptığı yerde son şehidimiz olmayacaktır.

Milletçe zor bir sınavdan geçiyoruz.Yüreğimizi yakan hainler asla hedeflerine ulaşamayacaklar.Bu şehitler hainlerin oyunlarını bozuyor,Karadeniz vatan evlatlarını şehit veriyor. Doğrusu hepimiz şehit düşüyoruz. Gerçek bu ya bütün Karadeniz şehit ateşiyle yanıyor! Yüreğimizi yakan hainlerin yüreği yansın, bütün şehitlerimizin mekanı cennet olsun.