Kripto airdrop nasıl alınır? Airdrop coinler hangileri? soruları her kripto yatırımcısının yanıtını merak ettiği sorular arasındadır. Gelin birlikte airdrop yöntemini ve bilmeniz gerekenleri inceleyelim.

Airdrop etkinlikleri, kripto para ekosisteminin en çok kullandığı pazarlama yöntemlerinden biridir. Genellikle yeni bir kripto para birimi geliştiren proje ekipleri, daha fazla kişiye ulaşmak için airdrop etkinliği düzenler.

Airdrop etkinliği, bir projenin kripto cüzdanlarına ücretsiz bir şekilde token göndermesi ile gerçekleşir. Ücretsiz olarak gönderilen bu kripto coinler karşılığında katılımcılardan bir dizi görevleri yerine getirmesi istenebilir. Peki, kripto airdrop nasıl alınır? Airdrop coinler hangileri? 

Kripto Airdrop Nasıl Alınır? Airdrop Coinler Hangileri?

Ücretsiz kripto airdrop almak için ilgili kripto coin’in çalıştığı blok zincir ağıyla uyumlu bir kripto para cüzdana sahip olmanız gerekir. Örneğin, Ethereum ağındaki bir token için ETH uyumlu MetaMask gibi bir kripto cüzdanınız olmalıdır.

Airdrop etkinlikleri, yatırımcılar için büyük avantaj sağlar. Karşılıklı kazan-kazan durumunun söz konusu olduğu airdroplarda proje ekibi daha fazla kripto kullanıcısına ulaşırken yatırımcılar da hiçbir ücret ödemeden belirli bir tokenin sahibi olur.

Kripto airdrop nasıl alınır? Airdrop coinler hangileri? Airdrop etkinlikleri genellikle bir dizi sosyal medya etkileşimi gibi basit görevlere dayanır. Projenin sosyal medya hesaplarını takip etmek, gönderileri paylaşmak ve başka bir kullanıcıya referans olmak şeklinde olabilir. Referans linkleri paylaşmak genellikle en yüksek puan veya coin kazandıran görevler arasındadır.

Kripto dünyasının sık kullandığı bir pazarlama yöntemi olduğundan fark yaratan airdrop etkinlikleri düzenlemek, projenin benimsenme oranını da artırır. Airdrop coinleri ise bu pazarlama yönteminden faydalanan projelerin kripto coinlerini tanımlamak için kullanılır.

Zincirsiz Pepe Unchained 1 Milyon Dolara Yaklaşıyor

Popüler meme coin PEPE’yi Ethereum ağının hantallığından kurtaran Pepe Unchained projesinin ön satışı hızlı ilerliyor. Erken dönem yatırımcı olarak indirimli fiyatlardan Pepe Unchained token satın almak isteyenlerden toplanan fonlar, ilk haftadan 1 milyon dolara yaklaşıyor.

PEPU sembolü ile geliştirilen projenin native tokeni, Ethereum Katman-2 tokeni olarak karşımıza çıkıyor. Ethereum ağından 100 kat daha hızlı, verimli ve düşük ücretli bir ekosisteme sahip olan Pepe Unchained,  kripto dünyasında bir devrim yaratmak istiyor.

PEPU coin özellikle staking ödüllerini ikiye katlama vaadiyle ön plana çıkıyor. PEPE’yi kendi blok zincirine kavuşturan proje, aşamalı ön satışı ile erken dönem yatırımcıları da destekliyor.

Mevcut aşamada PEPU coin satın almak isteyen yatırımcılar, token başına 0,0080641 dolar ödeyerek ön satışa katılabiliyor. Ön satışa dahil olmak isteyenler, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile ödeme yapabiliyor. PEPU token sahipleri dilerse yüzde 2988 APY veren staking mekanizmasından da faydalanabiliyor.

Base Tabanlı Base Dawgz Token 2 Milyon Doları Aşıyor

Çok zincirli bir kripto deneyimi sunmayı amaçlayan Base Dawgz token ön satışında toplanan fonlar 2 milyon doları aşıyor.

Temel olarak Base ağında konumlanan ancak devreye alınan ağ bağlantıları sayesinde Ethereum, Solana, Binance Akıllı Zinciri ve Avalanche’a kadar genişleyen projenin native tokeni DAWGZ benzersiz bir kripto deneyimi sunuyor.

Wormhole ve Portal Bridge teknolojileri sayesinde zincirler arası sıçrayış yapma imkanı sağlayan Base Dawgz, aşamalı ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılardan ilgi görüyor. Ön satış paneline göre 2 milyon doları aşan Base Dawgz token satın almak isteyen yatırımcılar, indirimli etkinliğe katılmak için hızlı hareket ediyor.

Mevcut aşamada yatırımcılar, token başına 0,005534 dolar ödüyor. DAWGZ token satın almak için yatırımcılar, BASE, ETH, USDT, SOL, BNB ve AVAX kullanarak indirimli ön satış etkinliğine katılabiliyor. Proje ekibi, staking özelliği devreye alınmadan önce projeye dahil olanların ekstra bonus ile ödüllendirileceği müjdesini de veriyor.

Yapay Zeka Destekli WienerAI Token 6,5 Milyon Dolara Yaklaşıyor

Meme coin konsepti ile yapay zeka teknolojisini bir araya getiren hibrit bir proje olan WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 6,5 milyon dolara yaklaşıyor. Meme coinlere işlevsellik kazandırmayı hedefleyen projenin native tokeni WAI token yoğun ilgi görüyor.

Proje ekibi WienerAI token sahiplerinin yapay zeka destekli bir yatırım partneri hizmeti almasını planlıyor. Ürkütücü olabilen kripto dünyasına adım atmak isteyen yatırımcıların ücret ödemeden ve sorunsuz bir şekilde işlem yapmasına olanak sağlayacak olan bu platform, son teknoloji yapay zeka ekosistemini kullanıyor.

Yapay zeka destekli bir sosis köpek olan WienerAI token, şeffaflığı ve güvenilirliği ile bilinen Ethereum blok zincirinde inşa ediliyor. 69 milyar token arzına sahip WAI tokenlerin yüzde 30’u ön satış ile erken dönem yatırımcılara sunuluyor.

WienerAI token, Scotty the AI ve Meme AI gibi öncül projelerine nazaran daha yenilikçi pazarlama stratejileri, yükseltilebilirliği ve yetkinlikleriyle kripto ekosisteminde rüzgar estirmek istiyor. Staking özelliği ile pasif gelir elde etme imkanı bulan yatırımcılar, ETH bloğu başına 3938 WAI token kazanabiliyor.