Bayraktar: Diyarbakır'da Günlük 15 Bin Varil Petrol Üretimimiz var Bayraktar: Diyarbakır'da Günlük 15 Bin Varil Petrol Üretimimiz var

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun’da 9 Eylül'de tarihinde başlayan kongre süreci, 20 Eylül'de Çarşamba ilçe kongresi ile devam etti. MHP Çarşamba kongresinde, Özgen Alper Yalçın başkan seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, ilçe kongresinde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Sayın Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli'nin emir ve talimatları doğrultusunda, ayrım yapmadan, ayrışmadan, yerelde iktidar, ülkede istikrar için 2024'e doğru 'Diyar Diyar Anadolu' diyoruz.

Hedefimiz, istiklal için birliktir. Hedefimiz, istiklal için dirliktir. Nihai ve şaşmaz hedefimiz, lider ülke vizyonumuzun gerçekleşerek Türkiye'nin kazanmasıdır.

Daha güçlü, çağdaş ve büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti ideali için siyasette yer alıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi, tecrübeli kadroları, geniş fikriyatı ve Türk ve Türkiye sevdasıyla yılmadan, yıkılmadan, yorulmadan yoluna inançla devam edecektir.

"Bugün Türkiye'nin geleceği için önemli bir dönemdeyiz. Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye'nin teminatıdır. Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türk milletinin birlik ve beraberliği için Milliyetçi Hareket Partisi'nin önemi bir kez daha vurgulanmıştır.

Editör: Vadi Sağdıç