Takvim'in haberine göre, boşanmaları ve olaylı halleriyle magazin dünyasında sıkça dikkat çeken Bade İşçil ile Malkoç Süalp birlikte yemek yedi ve barışmalarını kutladı. Geçtiğimiz Temmuz'da İşçil'in açtığı davayla karşı karşıya gelen çift, birbirleri hakkında demediklerini bırakmadı. Bade İşçil ile Malkoç Süalp, geçtiğimiz ay ise barıştıklarını ve davalarını geri çektiklerini açıkladı.

Bu barışmaları da kısa süren ünlü çift, Etiler'deki bir evin tapusu ve Malkoç Süalp'e ait bir gerdanlık yüzünden yine kavga etti. Oğlu Azur'u da alıp ailesinin Büyükada'daki evine dönen güzel oyuncu, geçtiğimiz akşam ise eşiyle bir araya geldi. İkilinin Kalamış Marina'da yemek yiyerek barışmalarını kutladığı iddia ediliyor.

BADE İŞÇİL KİMDİR?


Bade İşçil, 8 Ağustos 1983 yılında İstanbul'da doğdu. Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümü'nden mezun oldu. İlk kez, 2007'de Cine5 kanalında yayınlanan Metropol Cafe isimli komedi dizisinde rol aldı. 2009 - 2011 yılları arasında Ezel dizisinde "Şebnem Sertuna" karakterini canlandırdı. Ardından Kuzey Güney dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Bade İşçil, iş adamı Malkoç Sualp ile 31 Mayıs 2013'te evlendi ve bu evlilikten Azur isminde bir erkek çocuk dünyaya getirdi.