Samsun'da 3 Haziran 2024 Pazartesi günü güneşli bir hava bekleniyor, sıcaklıklar 22 dereceye kadar çıkacak.

Hava Durumu-2

Samsun'da Güneşli Bir Pazartesi Bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Samsun'da 3 Haziran 2024 Pazartesi günü güneşli bir hava hakim olacak. Sıcaklıkların gün boyunca 22 santigrat dereceye kadar yükselmesi beklenirken, rüzgar doğu yönünden 3 kilometre hızla esecek.

Samsun tanıtım faaliyetleri meyvelerini vermeye başladı: Turizmde rekor Samsun tanıtım faaliyetleri meyvelerini vermeye başladı: Turizmde rekor

Hafta Sonu Hava Durumu

Samsun'da hafta sonu da güneşli ve sıcak geçti. Hava sıcaklıkları hafta sonu 29 dereceye kadar yükseldi ve halk, sahil ve park alanlarında güzel havanın tadını çıkardı.

Pazartesi Günü Beklentileri

Pazartesi günü Samsun'da güneşli ve sıcak bir hava bekleniyor. Sıcaklıkların 22 dereceye kadar çıkacağı ve rüzgarın hafif doğu yönünden eseceği öngörülüyor. Bu, hafta başı için dış mekan etkinlikleri planlayanlar için oldukça ideal bir hava durumu sunuyor.

Güneşli Havada Dikkat Edilmesi Gerekenler

Güneşli hava, dışarıda zaman geçirmek için harika bir fırsat sunarken, güneşten korunmak için de bazı önlemler almak önemlidir. Güneş kremi kullanmak, bol su içmek ve şapka gibi koruyucu giysiler giymek, sağlığınızı korumanız için önemlidir.

Meteorolojik Bilgilere Güvenin

Güncel hava durumu bilgileri için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesini ziyaret edebilir veya güvenilir hava durumu uygulamalarını kullanabilirsiniz. Bu sayede, hava durumu hakkında en doğru ve güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Hergün Anlık olarak Samsun'daki Hava durumunu Buradan Takip edebilirsiniz işte Adresi: Samsun Hava Durumu