Samsun ürünlerine yoğun ilgi Samsun ürünlerine yoğun ilgi

Ziraat Bankasından güzel bir açıklama geldi. Ağustosun 31'ine kadar kampanya kapsamında bin TL hediye ödemesi yapılacağı duyuruldu.

Banka tarafından yapılan kampanya kredi kartı ve banka kartı sahiplerini ilgilendirmektedir. TATİL SEPETİ uygulamasından tek seferde yapacakları 10 bin TL ile 19 bin TL arası taksitli ödemeler için 500 TL 20.000 TL ve üzeri peşin ödemeler için başvurular 31 Ağustos tarihinde son bulacak. Bankanın SMS uygulaması ve bankkart mobil uygulama üzerinden da başvuru yapabilirsiniz.

SMS ile Başvuru

Ziraat Bankası banka ve kredi kartı kullanan müşterilerine tatil sepetinden alışveriş yapmaları için SMS başvurusu fırsatı sunuyor. Bunun için 4757 numarasına TATİL SEPETİ  yazarak kısa mesaj tutarak kampanyaya katılmış olursunuz. SMS İle kampanyaya katılmak için pos cihazlarından alışveriş işlemi yapmanız gerekir. Bu şekilde kazanılan liralar 7 Eylül’e kadar kartınıza yüklenecek ve kullanılmayan bankkartlar bu tarihten sonra geri alınacağı şekilde açıklandı.

Kampanya Detayları Açıklandı

Bu kampanyadan müşteriler sadece normal davet ödül alabilirler. Kazanılabilecek tutar ise 1000 TL. Ek kartlarda ise asıl kart sahibi bu kampanyadan faydalanabilir. Bank kart Başak, Bankakart business ve banka kartları kullanarak yapılan bütün işlemlerde bu kampanya geçerli değil. Kampanyadan faydalanıp kart iptali dahilinde liralar geri alınacaktır. Yurt dışı ve yurt içi uçak bilet alımlarında bu kampanya geçerli değil.

Editör: Vadi Sağdıç