Samsunspor'un mücadele edeceği TFF 2. Lig'de grup kuraları çekildi. Fikstür ise ilerleyen günlerde belli olacak.

Samsunspor geçen sezon ilk kez mücadele ettiği TFF 2. Lig'de çok istemesine rağmen şampiyon olamayarak bu sezonda devam etmek zorunda kaldı.

Bu ligde yer alan birçok takımın statları yetersiz ve bakımsız. Özellikle taraftarı olan Samsunspor gibi takımlar gittikleri deplasmanlarda sıkıntı yaşıyor. Temennimiz tüm takımların stat şartlarının iyileşmesi ve Samsunspor'un da bu ligden kurtularak birkaç yıl içinde layık olduğu Süper Lig'e yükselmesidir.
36 Takım ile oynanan TFF 2. Lig'de takımların grupları belli oldu. Geçen sezona göre 9 yeni takımın bulunduğu TFF 2. Lig'de Samsunspor geçen sezon Beyaz Grupta mücadele etmişti. Dün çekilen kurada bu sezonda yine Beyaz Grup'ta yer alacak olan Samsunspor'un rakipleri ise şu takımlar oldu:

Afjet Afyonspor, Amed Sportif Faaliyetler, BAK Spor Kulübü (Ankara), Gümüşhanespor, Hacettepespor (Ankara), Hekimoğlu Trabzon, İnegölspor, Kırklarelispor, Konya Anadolu Selçukspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pendikspor (İstanbul), Sancaktepe Belediyespor (İstanbul), Sarıyer (İstanbul), Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu, Yeni Çorumspor ve Zonguldak Kömürspor.

Rakip 17 takımın içinde geçen sezon oynadığımız 6 takım var. Diğerleri yeni takımlar.

Takımlar üzerine yorum yapmayacağım çünkü Samsunspor'un hedefi mutlak şampiyonluk. Bu sezonun en uzak deplasmanı Manisa, en yakını ise Çorum olacak. İstanbul'dan 3, Ankara'dan ise 2 takım var. Geçen sezon deplasmana 20 binin üzerinde kilometre yapan Samsunspor taraftarını ve bizleri yine en az kadar yol bekliyor.

Sezon sonunun şampiyonluk olması dileklerimle...
Kalın Sağlıcakla…