Samsunspor'da son günlerde yaşananlar yenilir yutulur boyutta değil...
Eğer iddialar doğruysa görevden alınan Batu Kaplan, Laura'dan 100 bin avro aldığı ve bunun da kulüp tercümanı tarafından yönetime ilettiği söyleniyor.
Eğer bu doğruysa olaylar çok vahim.
Zaten teknik direktör Bayram Bektaş'ın istifası anlaşılabilir. Sonuçlar kötü, oyun kötü, takım oynamıyor; bu da bir teknik adamın istifası için yeterli.
Peki hiç gündemde yokken Batu Kaplan neden istifa etti ?

Sonrasında çıkan iddialar doğru ise hem takıma, hem de başkan Yüksel Yıldırım'a yapılacak en büyük saygısızlık hatta bir adım öteye gidiyorum ahlaksızlıktır.
Başkan Yüksel Yıldırım acilen bir denetleme şirketi ile anlaşıp sezon başından itibaren yapılan transferleri ve harcanan paraları inceletmeli ve olayı yargıya taşımalıdır.
Bu kadar çok para harcanıp, bu kadar eksik kadro kuruluyorsa insanın aklına çok şey geliyor. Evet takım Yüksel Yıldırım'a ait bunu kabul ediyorum.
Ama adam takıma sahip çıktı, diye güvenip takımın başına getirdiği kişinin de kulübü soyması gerekmiyor ki; altını çiziyorum bu iddialar doğruysa. Sosyal medya bu twitlerle sallanıyor.
Samsunspor taraftarı takımını süper ligde görmek için büyük destek verirken birileri cebini doldurma peşinde ise bunun hesabı da sorulmalı...