Şu anda ülkemizin bir çok noktasında ve sınırlarımızın dışında hemen komşularımızın sınırları içerisinde Kuzey Irak'ta ve Suriye'de bir çok noktada ülkemizin ve milletimizin huzuru ve güvenliği için eli tetikte gözü teröristte yüzlerce vatan evladının şehadet şerbeti içmeye hazır olduğunu biliyoruz.

 Ekrandan haberleri dikkatle takip edenler şehit haberlerinin hiç eksilmediğine tanıklık ediyorlar. Neler yaşanıyor kimler göğüsünü vatan ve millet uğruna siper ediyor bir hatırlayalım. 25 Kasım 2022'den 26 Aralık 2022 tarihine kadar geçen zaman diliminde toplam 12 kahraman askerimizi şehit vermişiz. Bu noktada son 12 şehidimizi bir kez daha rahmet ve minnetle isim isim hatırlayalım... Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa YILDIZ, Şehit Piyade Sözleşmeli Er İsmail ÜNAL, Şehit Piyade Teğmen Duabey ONUR, Şehit Piyade Uzaman Çavuş Eyyüp UĞURLU, Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa IŞIK, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Hakan KÖROĞLU, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Mehmet DEMİR, Şehit Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim YİĞİT, Şehit Topçu Uzman Çavuş Nedim KORKMAZ, Şehit Piyade Komando Binbaşı Mehmet DUMAN, Şehit Piyade Komando Üsteğmen Tunahan YAVUZ, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Hüseyin KORKMAZ... Hiç şüphesiz terörle mücadele basit bir iş değil. Bu uğurda daha ne kadar şehit vereceğiz bunu da bilmek mümkün değil. Bu belirsizlik elbette canımızı sıkmaya devam ediyor. Sözde müttefik ve dostlarımızın desteğini de arkasına alarak Ülkemizin ve Milletimizin bölünmez bütünlüğüne saldıran her hain karşısında kahraman güvenlik kuvvetlerimizi ve kahraman ordumuzu görmeye ve hak ettiği şekilde en sert cevabı almaya devam edecektir. Temennimiz bir an önce ülkemizden ve sınırlarımızdan tüm teröristlerin köklerinin bir daha yeşermemek üzere kazınmasıdır. Bu uğurda büyük bir mücadele veren kahraman vatan evlatlarının hiç birisini görmezden gelemeyiz Biz başımızı yastığa koyarken onların elleri tetikte gözleri teröristte. Bunun ne demek olduğunu unutmayalım.. Başımızı yastığımıza koyduğumuzda bir korku ve bir endişe içinde değilsek o kahramanlar nöbette olduğu için huzur içerisindeyiz. Bunları birlikte hatırlayalım istiyorum. Biliyor muyuz 2022 biterken bir vatan evladı daha şehit düştü. Tarih 26 Aralık 2022 Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerce üs bölgesine açılan taciz ateşi sonucu Piyade Sözleşmeli Er Hüseyin Korkmaz'ın şehit olduğunu duyurdu. Bu şehit haberleri artık son bulmalı teröristler tarihin çöplüğüne gömülmelidir. Buna yürek dayanmıyor. En çokta ateşin düştüğü yer alev alev yanmaya devam ediyor.

 Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu 26 Aralık 2022'de şehit olan 21 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Hüseyin Korkmaz'ın acısı sadece Gaziantep'teki ailesinin yüreğini yakıyorsa kalbimiz dursun.. Şehidimizin ruhu şad mekanı cennet olsun. Acı hepimizin, şehit hepimizin. Türk Milleti acıyı da sevinci de ortak yaşamalıdır.1984'te Merhum Cumhurbaşkanı Turgut ÖZAL'ın, üç beş eşkiya deyip geçiştirdiği hainler yaklaşık 40 yıldır canımızı yakıyor. Bu nasıl bir tuzak?