Sinop'ta balıkçı tezgahlarını havyarlar süslüyor. Avlanan kefalin yumurtalarını kurutup tuzlayan balıkçılar havyar olarak tezgahta vatandaşlara sunuyor. Balıkçı İbrahim Gündoğdu, havyarların genellikle 10 Haziran ve 15 Temmuz tarihleri arasında hazırlandığını ifade etti. Havyar yapmanın hem zahmetli hem de zaman isteyen bir iş olduğunu dile getiren Gündoğdu, 'Zahmetin fazla olması aynı zamanda çok değerli olmasından dolayı kilosu 600 liradan satılıyor. Daha önce tüketen vatandaşlarımız ilgi gösteriyorlar. Ancak fiyatı yüksek olduğu için genellikle gram usulü satılıyor' diye konuştu.
Sinop'ta havyarın kilosu 600 lira
Sinop'ta kefal yumurtaları tuzlanıp kurutulduktan sonra havyar olarak kilosu 600 TL'den satılıyor.
Sinop'ta balıkçı tezgahlarını havyarlar süslüyor. Avlanan kefalin yumurtalarını kurutup tuzlayan balıkçılar havyar olarak tezgahta vatandaşlara sunuyor. Balıkçı İbrahim Gündoğdu, havyarların genellikle 10 Haziran ve 15 Temmuz tarihleri arasında hazırlandığını ifade etti. Havyar yapmanın hem zahmetli hem de zaman isteyen bir iş olduğunu dile getiren Gündoğdu, 'Zahmetin fazla olması aynı zamanda çok değerli olmasından dolayı kilosu 600 liradan satılıyor. Daha önce tüketen vatandaşlarımız ilgi gösteriyorlar. Ancak fiyatı yüksek olduğu için genellikle gram usulü satılıyor' diye konuştu.
Yorumlar
Trend Haberler
Samsun'da Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde 15 gün sürecek indirim listesi
Viski Fiyatları 2024 - Zamlı Viski Fiyatları Jack Daniels
Erzincan'ın Park Alanları 2024
Votka Fiyatları 2024 Güncel Votka Fiyat Listesi
Bira Fiyatları 2024: (Yeni) Efes, Tuborg Kırmızı, Carlsberg
Çorum ilinde bulunan alışveriş merkezleri