Acil nakit ihtiyacı olanlar için QNB Finansbank bomba bir Kampanyayı daha doyurdu. Tam 30.000 TL faizsiz kredi desteği verilecek. Üstelik o bankanın müşterisi Olmak ya da olmamak hiç fark etmiyor. Acil kredi ihtiyacı olanlar, nakit destek almak isteyenler Finansbank'ın kapısını hemen çalabilir. Sadece T.C kimlikle başvuru yapmak yeterli oluyor. Nakit ihtiyacı olanlara can suyu olacak yeni kampanya ve detaylar haberimizde…

T.C kimlikle başvuran milyonlarca vatandaşa qnb Finansbank tarafından 30.000 TL'ye kadar nakit destek verilecek. Kampanyasının şartlarını duyuran banka, müşteri olma şartı aramıyor. Faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyalarına yeni bir boyut getiren Finansbank, mobil uygulama üzerinden başvurulara hemen onay veriyor. T.C kimlikle başvuru yapanlar Finansbank'tan 10.000 TL faizsiz ihtiyaç kredisi ve 20.000 TL faizsiz taksitli nakit avans alma fırsatını yakalıyor. İşte Finansbank'ın yeni kampanyasına dair tüm detaylar…

QNB FİNANSBANK’TAN ÖZEL FAİZSİZ KREDİ VE NAKİT AVANS KAMPANYASI

QNB Finansbank, mobil uygulama üzerinden yeni müşteri olanlara özel büyük bir kampanya sunuyor. Bu kampanya ile yeni müşteriler, toplamda 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi ve nakit avans fırsatından yararlanabilecek.

Finansal ihtiyaçlarınızı kolayca karşılamak için harika bir fırsat! QNB Finansbank, sadece mobil uygulama üzerinden yeni müşteri olanlara özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, kullanıcılar toplamda 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi ve nakit avans elde edebilir.

Hepsi Değişti! 65 Yaş, Evde Bakım Parası, Engelli Maaşı Yeni Zamlı Miktarlar

KAMPANYA DETAYLARI

Kredi ve Nakit Avans Miktarı:

10 bin TL 6 Ay Vadeli Faizsiz İhtiyaç Kredisi

20 bin TL 3 Ay Vadeli Faizsiz Taksitli Nakit Avans

NASIL YARARLANILIR

QNB Finansbank'ın mobil uygulamasını indirin.

Uygulamada "Müşteri Ol" seçeneğine tıklayın.

Kimlik bilgilerinizi hazırlayıp, istenen kişisel bilgileri girin.

Bir banka temsilcisi ile görüntülü görüşme yaparak müşteri olma işlemini tamamlayın.

YARARLANMA KOŞULLARI

Kampanya, sadece QNB Finansbank'ın mobil uygulamasından ilk kez müşteri olanlar için geçerlidir.

Faizsiz kredi ve nakit avans, başvuru ve onay sürecinin ardından kullanıcının hesabına aktarılacak.

Sonuç: QNB Finansbank’ın bu cazip kampanyası, acil nakit ihtiyacı olan veya nakit akışını yönetmek isteyen bireyler için mükemmel bir fırsat sunuyor. Mobil uygulama üzerinden kolayca müşteri olabilir ve faizsiz kredi ile nakit avansın keyfini çıkarabilirsiniz. Bu fırsattan yararlanmak için belirtilen adımları takip ederek hızlı ve kolay bir şekilde işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.