İnstagram fenomeni haline gelen ünlü eğitim koçu Fidan Atalay, ata binmenin kendisine huzur ve mutluluk verdiğini söyledi. Doğaya olan aşkını ve zamanını değerlendirme tutkusunu vurgulayan Atalay, hayranlarını hafta sonları ata binmeye davet etti.

Hangisi At

Fidan Atalay'dan At Binmekle İlgili Samimi Sözler

Ünlü eğitim koçu Fidan Atalay, ata binmenin kendisine huzur ve mutluluk verdiğini dile getirdi. "Herkes Ata binemez. En iyi ben binerim demiyorum ama benim binmemde bir başkadır" diyen Atalay, ata binmenin kendisine özel bir anlam taşıdığını belirtti.

Hangisi At (3)

Doğaya Aşık Bir Eğitim Koçu: Fidan Atalay

Atalay, sözlerine doğaya olan sevgisini de ekledi. "Her fırsatta zamanımı değerlendiriyorum ve doğaya aşık oluyorum. Bahar benim için aşkın simgesi. Yazın gelmesi beni hep heyecanlandırmıştır" diyerek doğayla iç içe olmanın kendisini nasıl mutlu ettiğini paylaştı.

Hangisi At (1)

Hayranlarını At Binmeye Davet Ediyor

Hafta sonlarını ata binmekle geçiren Atalay, tüm hayranlarını bu deneyimi yaşamaya davet etti. "Hafta sonları tüm hayranlarımı at binmeye davet ediyorum. Doğayla buluşmak ve ata binmenin keyfini birlikte yaşamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Hangisi At (2)

Fidan Atalay'ın samimi sözleri ve doğaya olan sevgisi, hayranlarını etkilemeye devam ediyor. At binmenin huzur veren etkisini paylaşan Atalay, herkesi bu deneyimi yaşamaya ve doğayla buluşmaya davet ediyor.