SAMSUN - İlkadım Belediyesi Yıldıray Çınar Kültür Merkezi, Yeniden Refah Partisi'ne Eylül ayı İl Divan Toplantısı için Yeniden Refah Partisi'ne ücretsiz tahsis edildi. İYİ Partili Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın bu inceliği nedeniyle Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar, Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek, teşekkür etti.

"SEVİLEN İSİMLERİ ADAY GÖSTERECEĞİZ"

Staj ve çıraklık mağdurlarının gözü Meclis’te Staj ve çıraklık mağdurlarının gözü Meclis’te

Ziyaret sırasında yerel seçimlerle ilgili fikir alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ile Yeniden Refah İl Başkanı İbrahim Yaşar, yerel seçimlerin Türkiye'nin geleceği açısından son derece önemli olduğuna dikkat çektiler. Yaşar, seçime yönelik çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, "Partimizin yükselen ivmesi milletimizi heyecanlandırıyor. Ülkemizin dört bir sathında devletimizin ve milletimizin alî menfaatlerini savunmak adına geceleri gündüzlere katarak koşturuyoruz. Yerel seçimlerde halkımız tarafından sevilen ve istenen adaylarımızla sandığa gideceğiz." dedi

"RÜŞTÜNÜ İSPATLADI, GELECEK VAAT EDİYOR"

İYİ Partili Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise, merhum Erbakan'ı anarak, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan'ın rüştünü ispatladığını ve gelecek vaadeden bir isim olduğunu vurgularken, "Samsun Teşkikatı'nın çalışmalarını ise bizzat takip ediyorum. Yükselen bir ivme dikkat çekici. Bunu korumalısınız." derken, İlkadımlıların istemesi halinde tekrar belediye başkanlığına aday olacağını sözlerine ekledi.

Ziyarete, Yeniden Refah Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Satıcıer, Recep Saraç, Mustafa Yunus Gonca, Uğur Taştan, Murat Çalışır ve Emre Düzenli de katıldı.

Editör: Vadi Sağdıç