Eczacı Alexandra ve Zenon Ziaja tarafından 26 yıl önce kurulan ve Polonya'nın lider kozmetik markası olarak hizmet veren Ziaja, Samsun ve Türkiye'de satışa sunulmaya başlandı. Ziaja Türkiye Yöneticisi Özcan Yılmaz, Türkiye'yi Ziaja ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

44 ÜLKEDE SATILIYOR


Ziaja hakkında bilgi veren Yılmaz, "Yıllık 65 milyon adet üretim yapan Ziaja, Polonya'nın lider kozmetik markası olarak hizmet veriyor. Avrupa'da 22, dünyada 44 ülkeye satılan Ziaja, dünya kozmetik pazarında ilk 5 markanın içerisinde yer alıyor. Ziaja Türkiye olarak bu muhteşem markayı hem Samsun'da hem de Türkiye'de satışa sunmaya başladık. Samsun'da BB Kozmetik ile başladığımız bu operasyona diğer firmalarla devam edeceğiz. Ziaja olarak hedefimiz ilk bir yıl içerisinde 81 ilde genel dağıtım sağlamak, ilk üç yıl içerisinde ise Türkiye'nin lider ilk 5 kozmetik firmasından biri olmak" dedi.

DOĞRU TERCİH


Cilt bakımı için doğru tercihin Ziaja olduğunu kaydeden Ziaja Türkiye Ürün Müdürü Pınar Battal, "Ürünlerimizin ham maddesi cilt tiplerine göre değişiyor. Keçi sütü, manuka, yasemin, lifting, deniz yosunu serisi gibi bir çok ürün serimiz var. Her ürünün temzileme sütü, toniği, gece-gündüz kremi, göz kremi mevcut. Bitki özlerinden oluşan, dermotolojik, antialerjik bir ürün olan Ziaja kesinlikle hayvanlar üzerinde test edilmemiş ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. Erkek ve kadınlar ürünümüzü gönül rahatlığı ile kullanabilir" diye konuştu.