Ahmet Davutoğlu partisinin grup toplantısında konuşuyor. Terörle mücadele dışında birçok konuya değinmesi beklenen Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları şu şekilde:

*AK Parti büyük bir davanın adıdır. Türkiye ise sadece bizim evimiz yurdumuz değil yüz milyonlarca mazlumun yüzünün döndüğü umdun adıdır. Bu ülke adaletin ve merhametin yurdudur.

*AK Parti'nin siyasetini engelleme çabaları bugün de devam ediyor. Bazı çevreler siyaset üzerinde yeniden vesayet kurabileceklerini düşünerek seviniyorlardı.

*Türkiye sahipsiz değildir terör örgütlerinin bu ülkeyi esir almasına izin vermeyiz dedik. 1 Kasım bütün milletin bizimle olduğunu gösterdi. 1 Kasım'da milletin oylarıyla bir destan yazdık.

*Adil bir anayasa sözü vardık inşallah bunun da gereğini yapacağız. Bölgemiz ve ülkemiz kritik bir dönemden geçiyor. Paravan örgütler fitnenin hizmetkar görevi görüyorlar. Türkiye tüm bu saldırılara karşılık verecek güçtedir. Şer odakları bugüne kadar hak ettikleri cevabı aldılar almaya devam edecekler.

*AK Parti eski Türkiye defterini kapatmıştır. Maskeli tetikçilerin her türlü fesadından bugün de rabbimiz bizi korusun. Allah'ın izniyle küresel güçlerin yerli versiyonlarına bırakmayız.

*Birileri iftira ve kumpaslarla uğraşırken biz milletimize hizmet için çalışıyoruz.