AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti'nin kuruluşunun 15. Yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. "14 Ağustos 2001 tarihinde Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak' diyerek başlattığı siyasi mücadelede 15 yılının yaklaşık 14 yılı iktidarda olmak üzere geride bıraktık" diyen Köktaş,

"14 Ağustos 2001 yılında kurulan partimiz, Türkiye Cumhuriyeti tarih sahnesinde tam anlamıyla bir dönüm noktası olmuştur. Türkiye'nin her kesiminden, her bölgesinden insanlarımızın yarından umutlarının kesildiği bir günde ismini belirleyerek, tabelalarını asan AK Parti, gönüllere taht kurmuş, gelecek yarınların umudu haline gelmiştir" diye konuştu.

TAVİZ VERMEDİK

AK Parti'nin mazlumların partisi, sessiz yığınların sesi ve milletin yüz akı olduğunu belirten Milletvekili Köktaş, " AK Parti bütün Türkiye'nin partisidir, AK Parti bütün vatandaşlarımızın partisidir. AK Parti sadece oy verenlerin değil, her vatandaşın hukukunu korumayı esas edinmiştir.

AK Parti Türkiye'nin bütün değerleriyle siyaset yapma amacını benimseyerek yola çıkmıştır. AK Parti kadınlar için kadınlar ile birlikte siyaset yapma anlayışıyla, gençler için gençlerle siyaset yapma anlayışıyla ve bütün değerleriyle birlikte Türkiye için siyaset yapma anlayışını benimseyerek yola çıkmış ve bu çizgisinden de bugüne kadar asla taviz vermemiş partidir.

Kurulduğumuz günden ve iktidara geldiğimiz 14 yıldan bugüne kadar milletimizin başını öne eğdirmedik. Yaptığımız hizmetlerle milletimizin güvenine mazhar olduk" ifadelerini kullandı.