Samsun Haber | CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, CHP Asarcık ve Canik ilçe örgütlerinin düzenlemiş olduğu danışma kurulu toplantılarına katıldı. Başkan Akcagöz, Canik İlçesi'nde yaşayan birçok insanın dertli olduğunu savundu.

KANDİL GECESİ SALDIRDILAR

Amerika Birleşik Devletler, İngiltere ve Fransa'nın, Suriye üzerine gerçekleştirmiş olduğu saldırı hakkında konuşan CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, 'Bu, bildik bir senaryo. Irak'a demokrasi getireceklerdi. Getirdiler mi? Bunun tamamen hayal mahsulü olduğu ve gerçeği yansıtmadığı, çok geçmeden ortaya çıktı. Olan, milyonlarca insana oluyor. Ölüm, savaş, kan, gözyaşı, dram… Kandil gecesi saldırıyorlar, buradaki mesajı anlamamak için kör olmak gerek' şeklinde konuştu.

BÜNYE, GÜN GELİR ÇATLAR

Canik İlçesi'nin, adını Canik sancağından aldığını söyleyen Başkan Tufan Akcagöz, 'Canik sancağının burçlarına Cumhuriyet Halk Partisi'nin altı oklu bayrağı yakışır. Canik, Osmanlı döneminde çok önemli bir idari birimin adıydı, şimdi ise Samsun'da bir ilçemize bu isim verilmiş. Ne güzel ancak sadece isim vermekle olmaz bu işler. Esnaf dertli, sanayici dertli. Emekli dertli, çalışan dertli. Bu kadar derdi, bu bünye taşımaz, taşıyamaz. Bünye, gün gelir çatlar, dayanamaz' diye konuştu.