Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Samsun'a gelerek aylardır merak edilen belediye başkan adaylarını açıklayacak. 24 Kasım 2018'te Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti Belediye Başkanı Adaylarını Tanıtım Toplantısı'nda Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir'i açıkladıktan sonra gözler ilçe belediye başkan adaylarına çevrilmişti. Cumhur İttifakı uzlaşmasında Asarcık ve Alaçam belediye başkan adaylıklarının MHP'ye bırakılmasının ardından kalan 15 AK Partili belediye başkan adayının kimler olacağı uzun süredir merak ediliyordu. Bu merak bugün resmen sona erecek.

İşte AK Parti Samsun ilçe belediye başkan adayları

HALKA HİTAP EDECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı uçağıyla bugün öğle saatlerinde Samsun- Çarşamba Havaalanı'na inecek. Erdoğan saat 14.00'da Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu önünde Samsunlulara seslenecek. Daha sonra salona geçecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttfikakı'nın belediye başkan adaylarının tanıtımını gerçekleştirecek. Erdoğan Kongre ve Fuar Merkezi'nde belediye başkan adaylarının da hazır bulunacağı yemeğe katıldıktan sonra yine uçakla Samsun'dan ayrılacak.

3 BİN 500 POLİS KORUYACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanSamsun ziyaretinde 3 bin 500 polis koruyacak. Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Samsun-Çarşamba Havaalanı'ndan Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'na kadar gerekli her türlü tedbirin alındığını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinde en küçük bir olumsuzluk yaşanmaması için 3 bin 500 polisin ziyaret boyunca görevde olacağını açıkladı.