AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir, seçim çalışmaları kapsamında ilk ziyaretlerini gerçekleştirdi. Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ve Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret ederek, sohbet etti.

HAVZA BİZİM İÇİN BİR SEVDA

Havza Belediyesi makamında gerçekleşen ziyarette Başkan İkiz, 15 yıl süresince Havza için hizmet ettiğini belirterek, 'İnşallah bundan sonraki süreçte de Havza'ya ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Havza bizim için bir sevda. 15 yıl içerisinde AK Parti belediyeciliğini en güzel şekilde ilçemize yansıttık' diye konuştu. İlçe Başkanı Kadir Kayan ise Başkan İkiz ile birlikte Havza'da hızlı bir değişim yaşandığına değinerek, 'Başkanızın hizmetleri bizim için her zaman gurur vesilesidir' dedi.

İKİZ'E TEŞEKKÜR

Başkan Adayı Sebahattin Özdemir, Başkan İkiz'in Havza için önemli bir şans olduğunu belirterek, 'Yapmış olduğu hizmetler ile bizim yolumuz açan Sayın İkiz ile her zaman Havza için görüş alışverişimiz olacak. Bizler Havza'ya hizmet için yola çıktık ve amacımız aynı. Bu bağlamda sizlerin katkıları benim için çok önemli' ifadelerini kullandı.

'İTTİFAK RUHU' VURGUSU

Özdemir ve İlçe Başkanı Kayan daha sonra Cumhur İttifakı ortağı MHP ilçe Başkanlığını ziyaret etti. MHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, ziyaretten ötürü Kayan ve Özdemir'e teşekkür ederek, 'Bizler de seçim öncesi ve sonrası Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli'nin ülkemizin bekası için oluşturduğu ittifak ilkeleri çerçevesinde hareket edeceğiz' şeklinde konuştu.