CHP Yakakent ve Alaçam İlçe Örgütleri İlçe Danışma Kurulu Toplantıları düzenledi.

Toplantılara, Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, Yakakent İlçe Başkanı Selami Yaman, İl Sekreteri Mehmet Kundak, İl Yönetim Kurulu üyeleri Taner Padar, Mustafa Saral, Ayşe Albayrak, Hatice Özer, Nalan Çilingir, Hikmet Avcı, Ünzile Şahin, Filiz Öztopal, Fuat Baysal ve Mustafa Güngör, Alaçam İlçe Başkanı Fuat Canbaz, Belediye Meclis üyesi Kenan Pir ve çok sayıda partili katıldı.

CHP'LİLERİN BOYNUNUN BORCU
Toplantılarında partililere seslenen Akcagöz, ülkenin iyi yönetilmediğinin açık bir şekilde ortaya çıktığını söyledi. Akcagöz, "Bu karanlık tablodan ülkeyi kurtarmak, her Cumhuriyet Halk Partili'nin boyunun borcudur. Atatürkçüyüm demek, devrimciyim demek bunu gerektirir. AKP'ye oy veren herkes, çok yakın gelecekte bunun büyük pişmanlığını yaşayacak. Onları şimdiden uyarın, vazgeçirin. Türk milleti savaştan yana değildir, aksine barış taraftarıdır. Barış isteyen adamın, ülkede iç savaş istemeyen adamın, AKP'nin peşinde işi ne? O halde, bu noktada halkı uyandırmak, her Cumhuriyet Halk Partili'nin asli görevidir' diye konutu.

FİLMİN SONU MUTLAKA VAR
AK Parti'nin, gün geçtikçe bataklığa saplandığını ileri süren Akcagöz, şunları söyledi: "Bu filmin sonu mutlaka var. AKP kurmayları, bu filmin sonuna yaklaşıldığının endişesini her geçen gün daha çok yaşıyorlar. AKP Salıpazarı İlçe teşkilatı geçen gün topluca istifa etti. Çözülme başladı. Daha beter olacaklar. Bu kaçınılmaz. Daha bir çok örgütte büyük sıkıntı olduğu konuşuluyor. Yerelde iktidarı mutlaka yeniden sağlayacağız. AKP'ye emaneten verdiğimiz belediyelerimizi geri alacağız. Yerel iktidar, genel seçimlerin de müjdecisi olacak. Bu nedenle, genel seçimler kadar yerel seçimler de bizim için önemli. Birbirimize sahip çıkacağız. Örgütlü gücümüzü, ana muhalefet olarak toplumun her kesimine hissettireceğiz. Olmamız gereken her yerde, dün halkın yanındaydık, yarın da halkın yanında olacağız."
Akcagöz, toplantıların ardından esnaf ziyareti gerçekleştirdi.