n
n
n Öncelikle ifade etmeliyim ki Samsun’da maç gününü, sokakların Kırmızı, beyaz, siyah renkli coşkusunu özlemişim… 19 Mayıs Stadyumu nun o müthiş atmosferini de tabi…
n
n Geçen haftanın iyi futbol oynayan iki takımı; Samsunspor ve Boluspor… Boluspor, Balıkesirspor karşısında baştan sona üstün oynamasına rağmen haftayı 1–0 mağlup kapatmış, Samsunspor ise inanılmaz bir mücadele sergileyerek galip dahi gelebileceği bir maçtan ancak 1 puanla ayrılabilmişti.
n
n İyi futbol, mutlaka bir yolunu bulup meyvelerini veriyor. Bunu geçen hafta Fethiyespor örneğinde de gördük. Lig liderine sahayı dar ederek 3 golle 3 puanı almayı başardılar. PTT 1.Ligi’nin en önemli özelliği; her takımın her takımı yenebilmesiyse şayet, son haftalarda sergilediği futbola bakarak Boluspor’u “her an patlamaya hazır bomba” olarak görmemek mümkün değil.
n
n Klasik ‘ligde kolay maç yok’ deyiminden hareketle Samsunspor’un Boluspor karşısına puan cetvelindeki yerine bakarak değil de hedefe giden yolda önemli bir engeli daha aşma düşüncesini sahaya yansıtması gerekiyordu, o da öyle yaptı. Lakin ligin son virajına girildiği bu dönemde Samsunspor için her maç final her maç önemli…
n
n Besim Durmuş’la öğle saatlerinde yaptığımız sohbette galibiyeti, galibiyet olmaz ise Samsun’dan en az 1 puanla ayrılma düşüncesinde olduklarını belirtmişti. Maçın ilk dakikalarında bu düşüncenin başarılı bir biçimde sahaya yansımasına şahit olduk. Defansımızın arkasına atılan toplarla etkili olmaya çalışan Boluspor, maçın ilk gol pozisyonuna da giren taraf oldu.
n
n 18.dakikaya kadar rakip kalede pek görünmeyen Samsunspor ise deyim yerindeyse Boluspor kalesine ‘bir geldi, pir geldi’ kafalardan seken top Adiloviç’in önünde kalınca topu filelere yollamakta zorlanmadı. İkinci golümüz 40.dakikada yine Adiloviç’ten geldi. Canberk’in sağ taraftan yaptığı mükemmel ortaya yine aynı mükemmellikle vurarak topu kalecinin uzanamayacağı yere gönderdi.
n
n Golden sonra tempoyu belirleyen ve oyunu kontrol eden Samsunspor’du. İkinci yarı girdiğimiz sayısız pozisyonu değerlendiremeyince de 2 golle yetinmek zorunda kaldık. Maçın son bölümünde ise oyunu tamamen rolantiye aldık ve top çevirdik. Muhtemelen bu G.B.Belediyespor maçını hafta içi oynayacak olmamız kaynaklıydı.
n
n Bu arada Canberk Aydın’a mutlaka bir paragraf açılmalı. İzleyenleri büyüleyen bir futbol ortaya koydu. Tebrikler Canberk…
n
n
n
n
n
order abortion pill abortion pill where can i buy abortion pills