n
n
n
n
n
n
n Samsunspor, hafta sonu cumartesi akşamı saat 20.00’de evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı ile yeni sezona başlıyor.
n
n Başkan Emin Kar, “yapılan yeni transferlerle hedefe oynayabilecek bir kadro kurduk” diyor.
n
n Bu arada iki flaş transfer daha yapılacaklarını belirtiyor.
n
n Özellikle yapılan son iki transfer Nijeryalı Umar ve Ekigho, bana göre bu ligin en çarpıcı ses getiren transferleri olarak dikkatleri çekiyor.
n
n Bu transferleri de yapmak; yaşanan süreçten hatırlayacaksınız öyle çok kolay olmadı. Çünkü kaliteli futbolcuyu almak öyle kolay iş değildir.
n
n Maalesef Başkan Emin Kar da yaşanan şu transfer döneminde haksız çok eleştiriler aldı. Hatırlarsanız önceki yazılarımda “illa da transfer yapılmak için transfer yapılmaz” diyerek biraz sabırlı olunmasını belirtmiştim.
n
n “ Dimitrov elden kaçtı” diye transfer sezonu başında feryat edenler, şimdi yerine alınan Umar’ı gidip seyretsinler.
n
n Biliyorum şimdi bana hemen “bu kadro bu sezon ne yapar “diye soracaksınız.
n
n Öncelikle hemen söyleyeyim bana göre PTT 1. Lig in en iyi iki forveti Ekigho ve Umar’ın aralarına çok iyi bir santrafor arayışı şu an devam ediyor. Bu gerçekleşirse hele hele bu bir de Abdulkadir olursa tadından yenmez.
n
n Yine Başkan Emin Kar’ın arayışta olduğu sözünü ettiği ikinci futbolcu ise büyük olasılıkla forvet arkası olacak. Yani eski deyimle bir 10 numara…
n
n Bu alınacak sözünü ettiğim iki futbolcunun kalitesi sonuçta Samsunspor’un bu sezon neler yapabileceğinin büyük ölçüde göstergesi olacaktır diyorum...
n
n Biliyorum transferler ağır gidiyor ama sonuçta gördüğünüz gibi iyi gidiyor.Yapılacak son iki transferde de tam isabet olursa; Samsunspor sezon sonunda bu şehre bir mutluluk yaşatabilir.
n
n Sonuç olarak siz siz olun Başkan Emin Kar’ı bana göre sonuna kadar bekleyin.
n
n Haaa sonunda beklentiler olmazsa o zaman haklı olarak hep birlikte eleştiririz...
n
n
n
n
n