Dün, Haber Medya Grubu nun yeni yerinde köşe yazarlarına yönelik tanıtım için Borsan Grup Yönetim Kurulu nca düzenlenen kahvaltıdaydık.

Başkan Adnan Ölmez, bu vesileyle şirketleri hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı. Şirketlerinin dört kıtada etkinlik gösterdiğini ve başarıdan başarıya koştuğunu, yeni atılımlar içinde de bulunduklarını gözlerinin içi parlayarak anlattı köşe yazarlarına. Ve gururlanarak çok yakında bu başarıların nasıl taktir edildiğini hep birlikte göreceğimizi de dile getirdi.
Şirketlerinin Samsun a artı değer kattığını da belirtti.
Haber Medya Grubu, Türkiye de önemli ve özel bir yerdedir artık. Haber Gazetesi, Haber Hayat Dergisi,Haber Radyo ve Haberaks TV si ile bir büyük ailedir, bizler de bu ailenin içinde bulunmaktan onur duyuyoruz, gurur duyuyoruz elbette.
Ben şahsen Samsun da pek farkına varamazsam da İl dışına çıktığımda ilk baktığım kanaldır Haberaks TV. Kaldı ki, gurbette olan Samsunlular, sadece Samsunlular da değil, tüm Karadenizlilerin olmazsa olmazıdır Haberaks TV. Bu başarının arkasında da büyük bir ekip olduğu muhakkak. Onlar da ne kadar gurur duysa az böylesi bir başarıyla.

Adnan Ölmez, medya grubu ile ilgili değerlendirmesinde de hiçbir maddi gelir beklemediğini, ticari etkinlikleri için bir aracı olarak düşünmediğini ve de bu gruba yapacağı yatırımlardan gocunmadığını dile getirdi. Böylesi medya patronu da herkese nasip olur inşallah.
Bölgeye böylesi bir yatırımı hiçbir maddi karşılık beklemeden yapan Borsan Şirketler Topluluğu yla ne kadar övünsek az gelir bizlere..
Böylesi bir şirket ve Türkiye çapında böylesi bir medya grubundan haberdar olmalıyız ve elbette ki onur duymalıyız, gururlanmalıyız..
Teşekkürler tüm Borsan ailesine...