11 Temmuz Hamster Kombat Günlük Combo Şifre nasıl girilir? Bu soru son zamanlarda kripto dünyasının en çok merak ettiği konulardan birine ışık tutuyor: Hamster Kombat günlük şifre işlemleri.

Telegram tabanlı bir kripto oyunu olan Hamster Kombat günlük şifre ile katılımcılarına bir dizi ödül sunuyor. Binance ile Telegram üzerinden oynanan Hamster Kombat, oyunculara 1 milyon coin kazanma şansı veriyor.

Her gün belirlenen şifreler takip edilerek ödül kazanma şansı artırılıyor. Ödül almak için proje ekibinin paylaştığı şifrelerin sisteme girilmesi gerekiyor.

11 Temmuz Hamster Kombat Günlük Combo Şifre Nasıl Girilir?

11 Temmuz Hamster Kombat Günlük Combo Şifre nasıl girilir? diyen kullanıcıların son güncellemeyle birlikte yeni günlük şifre giriş ekranını bulması gerekiyor. Ana ekran üzerinden “Günlük Şifre” bölümüne tıklamak yetiyor.

Bu alana girildiğinde arka plan kırmızıya dönüyor ve şifre girişi yapılabilen bir sistem çalışıyor. Her bir harfi mors alfabesi yönergelerine göre girmek mümkün oluyor. Oyuncular, 11 Temmuz Hamster Kombat günlük şifreyi öğrendikten sonra mors alfabesi karşılığını girmek için her harf için uzun veya kısa dokunuşlar yaparak ekrandaki alanda basılı tutuyorlar. Her harf doğru girildikten sonra ekranda görüntüleniyor. Şifre mors alfabesiyle tam haliyle girildiğinde günlük 1 milyon ödül hesaba yansıtılıyor.

Hamster Kombat günlük combo kartları açmak için kullanıcıların günlük giriş yapması, görevleri tamamlaması, mağaza ve markete girmesi, etkinlikler ve turnuvaları incelemesi ve sandıklar ile paketlere göz atması gerekiyor.

Pek çok kullanıcı Hamster Kombat ile ilgilense de projenin Telegram üzerinden yürütülmesi güvenlik endişesini beraberinde getiriyor. Güvenlik kaygısı taşıyan yatırımcılar, alternatif kripto projelere yönelmeyi tercih ediyor.

Popüler meme coin PEPE’den ilham alarak geliştirilen ve PEPE’yi bir üst seviyeye çıkarmak isteyen Pepe Unchained isimli bir ön satış coini, tam da bu noktada yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarıyor.

Pepe Unchained Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

Ön satış etkinliği indirimli fiyatlardan Pepe Unchained token satın alma fırsatı sunuyor. Bu fırsatı değerlendirmeden önce projeyle ilgili bilmeniz gerekenlere göz atalım.

Kendi Ethereum Katman-2 blok zincirinde lansmanı yapılan Pepe Unchained token, PEPU sembolü ile yatırımcıların karşısına çıkıyor. Katman-1 projelerinin yaşadığı hız, kazanç ve verimlilik sorunlarını aşmak isteyen proje, Katman-2 teknolojisini kullanıyor.

Kurbağa temalı meme coin PEPE’yi Katman-1 teknolojisinin hantallığından kurtaran Pepe Unchained token, orijinal PEPE coin’in yeni ve gelişmiş bir versiyonu olarak tanımlanıyor. Daha hızlı, daha düşük ücretli ve daha yüksek işlem hacimli bir proje olan Pepe Unchained, topluluk odağıyla dikkat çekiyor.

Ethereum ağının güvenliği ve şeffaflığını kullanmasının yanı sıra bir Katman-2 projesi olması, staking ödüllerini ikiye katlama şansı sunuyor. Projenin tokenomikleri, yol haritası ve staking ödülleri, yatırımcıların Pepe Unchained token satın alma kararları üzerinde etkili oluyor.

PEPU coin’in toplamda 8 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 20’si ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılara ayrılıyor. PEPU tokenlerin yüzde 30’u, pasif gelir elde etme imkanı sunan staking özelliğine gidiyor. Tokenlerin yüzde 20’si pazarlama faaliyetlerine, yüzde 10’u likiditeye, yüzde 10’u proje finansmanına ve yüzde 10’u ise zincir envanterine tahsis ediliyor.

Pepe Unchained Token Nasıl Satın Alınır?

Ön satış etkinliğinde topladığı fonlar ile 3 milyon doları aşan Pepe Unchained token, aşamalı fiyat artışı politikasıyla yatırımcıların karşısına çıkıyor. Proje ekibi, erken dönemde tokeni benimseyenleri düşük fiyatlar ile ödüllendiriyor.

50 aşamalı ön satışın her bir aşamasında 32 milyon adet Pepe Unchained token bulunuyor. Aşamalar ilerledikçe fiyatlar arttığından erken aşamada projeye dahil olanlar, borsa listelemeleri öncesinde potansiyel olarak daha fazla kazanç elde ediyor.

İlk aşamada 0,008 dolar olan PEPU coin fiyatı, son aşamaya geçildiğinde 0,0097284 dolara kadar yükseliyor. Staking ödülleri arasında yer alan yüksek APY de bu özelliği kullanan katılımcı sayısı arttıkça azalıyor.

Fiyatlar artmadan Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcıların olabildiğince erken aşamada projeye dahil olması gerekiyor. Mevcut aşamada kripto meraklıları, token başına 0,00835910 dolar ödüyor. Bir sonraki aşamada PEPU coin fiyatının 0,00839260 dolara yükselmesi planlanıyor.

Token sahipleri dilerse yüksek APY ve staking ödülleri karşılığında tokenlerini kilitlemeyi seçebiliyor. Staking panelinde yer alan verilere göre şu ana kadar stake edilen Pepe Unchained coin sayısı 260 milyonu aşıyor. Staking ödülleri 2 yıla yayılacak şekilde katılımcılarla buluştuğundan projenin teşviği uzun bir süre boyunca sürüyor. ETH bloğu başına ödüller ise 608,82 PEPU coin olarak karşımıza çıkıyor.

PEPE’yi Katman-1 ekosisteminin hantallığından kurtararak ona yepyeni bir takım özellikler kazandırmak isteyen Pepe Unchained token, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri kullanılarak satın alınabiliyor.

Proje ekibi, kurbağa temalı meme coin PEPE trenini kaçırdığını düşünen veya bu çılgınlığı bir üst boyuta taşımak isteyen yatırımcıları bekliyor.