Ay Başak burcunda, Merkür ise Boğa burcunda hareket ediyor. Bu durum, iletişim ve para odaklı bir gün olacağını gösteriyor.

Ekran Resmi 2024 05 16 16.18.24

Yapacağımız işler ve anlaşmalar konusunda şanslıyız. En çok konuşacağımız ve düşüneceğimiz konu ise para olacak. Aldığımız ve verdiğimiz hizmetlerin ödemeleriyle ilgili konular gündemimizde olacak.

Burç Yorumlar:

Koç: Günlük rutinlerinizle ilgilenebilir, yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Kardeşleriniz ve yakın akrabalarınızla görüşebilir, işlerinizi halledebilirsiniz. Yeni anlaşmalar ve sözleşmeler gündeminizde olabilir.

Boğa: Duygularınızı ifade etmek ve partnerinizle konuşmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda artık size iyi gelmeyen duyguları veya iyi hissettiğiniz şeyleri konuşmak ve ilişkinizden beklentilerinizi dile getirmek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınız oldukça yüksek olacak.

İkizler: Evinizle ilgili yeni düzenlemeler yapabilir, ailenizle daha fazla iletişim kurabilirsiniz. Annenizle dertleşmek ve ondan fikir almak isteyebilirsiniz. Ev içi düzen değişikliği veya ev arayışınız varsa bugün istediğiniz gibi bir ev bulabilirsiniz. Dekorasyon değişiklikleri ve yaza hazırlık süreçleri başlıyor.

Yengeç: Çok konuşacak ve çok anlatacaksınız. Duygularınızı ifade etmek ve içinizde taşıdığınız düşünceleri dile getirmek isteyebilirsiniz. Kısa yolculuklar ve yakın çevrenizle bir araya gelmek size iyi gelebilir.

Aslan: Finansal konularla ilgilenmek ve işinizle ilgili kazançlarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Kariyer hayatınızda yapacağınız yeni iş bağlantıları size finansal anlamda kazançlar sağlayacak.

Başak: Kendi bakımınızla ilgilenebilir, yeni bir eğitime başlayabilir ve kişisel gelişim konularına eğilebilirsiniz. Seyahatler konusunda planlar oluşturabilir veya seyahate çıkabilirsiniz.

Terazi: Dış dünya ile bağlantınızı koparabilir ve kendi dünyanızla baş başa vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Sağlık konuları gündeminizde olacak. Finansal konularda kazanç sağlayabilir, özellikle ortaklı gelirleriniz artış gösterebilir.

Akrep: Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirecek ve onlardan akıl danışabilirsiniz. Sosyalleşmek ve duygularınızı paylaşmak sizi iyi hissettirecek.

Yay: Kariyer hayatınız için önemli bir gün olabilir. Yapacağınız yeni bağlantılar hayatınızda bir şeyler üretebilmek adına size şans sağlayacak.

Oğlak: Seyahatler ve geziler gündeminizde olacak. Çalışma hayatınızdaki insanlardan destek alabilirsiniz. Yapmayı planladığınız işleri tamamlayabilir ve günü rahat geçirebilirsiniz.

Kova: Kazançlar ve finansal konular gündeminizde olacak. Ortaklıklardan elde edilen gelirlerin görünür olması ve harcamalar konusunda kontrolü kaybetmenize neden olabilir. Şans oyunları ile ilgili kayıplara dikkat etmelisiniz.

Balık: Ortaklıklar ve ortak çalıştığınız insanlar ile bir araya gelebilirsiniz. Eşiniz ve ortaklarınızın hayatınızdaki yeri ve güvenilirliği ile ilgili kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ailenizle beraber keyifli bir gün geçirebilirsiniz.