Fatura ödeme derdinden kurtulmak isteyenlere sürpriz açıklama geldi. Tam 3000 TL fatura indirimi uygulanacak.

Temmuz ayında bankaların kampanyaları devam ediyor. Birçok bankada yeni müşterilere özel fırsatlar yer alırken özellikle maaş müşterisi olanlar daha da avantajlı oluyor. Kampanyanın Kralı bu defa TEB'den geldi. Türk Ekonomi Bankası tarafından yapılan açıklamada, maaş müşterisi olanlar için 3000 TL fatura indirimi uygulanacağı bildirildi. Otomatik ödeme talimatı verenler teb'den fatura desteği olabilecek.

TEB’DEN TAM 3000 TL FATURA İNDİRİMİ

Temmuz ayında maaşını TEB Bankası'na taşıyanlar için fatura indirimi sürprizi geldi. 31 Temmuz 2024 tarihine kadar emekli maaşını ya da herhangi bir kurum maaşını bankaya taşıyarak 3 yıllığına buradan alma talimatı verenlere hem promosyon verilecek hem de fatura indirimi yapılacak. Otomatik ödeme talimatı doğrultusunda toplamda 3000 TL fatura indirimi yapacağını duyuran TEB, kampanyanın detaylarını da resmi internet sitesinden paylaştı.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

TEB güncel fatura indirimi kampanyasından yararlanmak için öncelikle Bu bankanın müşterisi olmanız gerekiyor. Maaşınızı bankaya taşıdıktan sonra dijital asistan ile yapacağınız görüşmede kampanyaya dahil olabilirsiniz. En az 3 adet otomatik ÖDEME talimatı vermeniz durumunda Kampanyaya katılım koşullarını sağlamış oluyorsunuz. Aynı zamanda bu 3 faturanın da farklı kurumlara ait olması gerekiyor. Örneğin elektrik faturası, doğalgaz faturası ve internet faturası gibi ayrı ayrı faturaların otomatik ödeme talimatını vererek kampanyaya katılma fırsatını elde edebilirsiniz.

TEB fatura indirimi kampanyası 31 Temmuz'a kadar geçerli. Kampanyaya dair daha detaylı bilgi almak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilir ya da telefon bankacılığı üzerinden iletişime geçerek Kampanya hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.