Erhan Altın dönemi sona erdi. Yönetim kurulu istemedi.Karşılıklı görüşülerek yollar ayrıldı.

Yeni sezona yeni hocayla girme kararı alınırken bir anlamda yönetim kurulu da kafalardaki acabaları cevapladı ve beklendiği gibi göreve devam edeceğini deklare etmiş oldu. Yoksa görevi bırakma gibi bir durum olsa, neden teknik direktör konusunda böyle bir inisiyatifte bulunsunlar ki.
Yönetim kurulu hoca değişikliği konusundaki gerekçeleri kamuoyuna açıklar mı bilmem ama kafalardaki bazı sorular cevaplanmaya mucip.
Erhan Hoca başarısız mıydı?
Play offta penaltılarla şampiyonluğu kaçırmış bir takımın hocası başarısız kabul edilir mi?
Takımın en zor zamanlarında hatta ortada bir yönetimin bile varlığının tartışıldığı bir ortamda aylarca tek kuruş almadan üstelik oyuncuları birarada tutmayı başarmış bir hoca, başarısız sayılır mı?
İlk yarıyı 20 puanla tamamlamasına rağmen yönetimsel şartlar normale döndüğünde 38 puan toplayan bir takımın hocası başarısız mı?
Bu soruları çoğaltabiliriz.
Eğer cevabınız başarısız şeklindeyse söylenecek söz yok.
Ha evet bunlar birer başarı olarak değerlendirilmeliyse başka gerekçeler var demektir.Bu gerekçeler, Erhan Altın a açıklandı mı bilemem ama doğrusu merak ediyorum.
Futbolda istikrar önemli bir unsurdur.Bu yılın tamamında takımın başında olan bir hocanın eksik yerlere yapılacak takviyeler ile yeni sezona başlaması mı daha yerinde olur yoksa yeni bir hocanın en az 2-3 ay takımı tanıyıp camiaya,şehre adapte olma zamanı geçirmesi bir zaman kaybı olur mu?
Bu da başka bir soru.
Sorular ve bu sorulara verilecek cevaplar zaman içinde belirginleşecek şüphesiz.
Umarım yeni dönem yeni arayışlar olumlu neticeler doğurur.