Kim hangi ihanetin içerisinde olursa olsun ,kim hangi kötü sözü kindarlıkla söylerse söylesin kimse Atatürk’ü geçemez, kalbimizden de silemez. Atatürk, Türk milletinin gerçek gururudur. Atatürk öyle büyük bir önderdir ki, asla kimse unutturamaz. Çünkü bu yüce millet her 10 Kasım’da sadece hüznü yaşamıyor, ölümsüz gerçek bir lideri de rahmetle, saygıyla, minnetle hatırlıyor. Dünyada bir eşinin daha olmadığını milletçe gururla söyleyebiliriz. Buna dünya milletleri de şahittir. Atatürk sadece Türk milletine değil ezilmiş tüm mazlum milletlere önder olmuş gerçek bir dehadır. Bu yüzden istilacı devletlerin ve Emperyalizmin sözcüleri, Atatürk’ü sevmez ve her fırsatta kinlerini ve düşmanlıklarını kusarlar.

Tek devlet,tek bayrak,tek millet diyerek milletimizi ve devletimizi uçurumun kenarından kurtarıp her karış toprağı şehit kanlarıyla sulanmış bu coğrafyada bizlere Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kurmuş ve emanet etmiştir. Şimdi Atatürk birileri için neden hedef oldu?O sorunun cevabı işte Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşunda…O hainler her fırsatta bir kalkışma içerisinde,o kumpasçılar yine her fırsatta devlete ve millete tuzak kurma peşinde oldukları için Atatürk’ü bugün bile büyük bir engel olarak görmektedir.İşte bu nedenle Atatürk ölümsüzdür. İşte bu yüzden Atatürk sadece et ve kemikten ibaret değildir.Elbette Atatürk de her fani gibi et ve kemiktir ama onun ilkeleri,devrimleri ve büyük eserleri Türk milletine her zaman kuvvetli bir ışıktır.O kuvvetli ışıkla aydınlanan bu coğrafya, hepimiz için gerçek bir vatandır.Bu vatanın nasıl kurulduğunu,onun sayesinde hangi badirelerin atlatıldığını bilirsek kalbimizdeki Atatürk’ün ,10 Kasımlarda tam anlamıyla ölümsüzleştiğini çok daha iyi anlarız.Biz biliyoruz ki Atatürk ölümünden sonra da her zaman gerçek anlamda milletimizin yanındadır. Bu yüzden ölümünden yıllar sonra bile Anıtkabir, Atatürk’e koşanlarla dolup taşmaya devam ediyor.Bu gerçek sevginin,gerçek saygının ve gerçek minnet duygusunun en net ifadesidir… Eğer Atatürk, dar kalıplar içerisinde ufku kapalı bir lider olmuş olsaydı, bugün tarihin tozlu sayfaları arasında kalırdı... Kim hangi kötülüğü yaparsa yapsın; onu tarihin tozlu sayfaları arasında kaybetmek mümkün değildir.Çünkü Türk milleti için yaptıklarıyla ,ülkemizde ve dünyada bıraktığı güzel izlerle Atatürk Türk milletinin gururudur.

Şüphesiz ölümlü olan Atatürk’ün fani yanıdır.Onu ölümsüz yapan ise yüce milletimiz için yaktığı ilerici ışıktır.Şimdi bu ülke ,bu insanlık onun yaktığı ışıkla aydınlanıyor.Milletinin aleyhine olacak,milletimizin geleceğini karartacak hiçbir adımı atmamıştır.Sadece ülkemizde değil, bütün dünyada barışı savunmuş ve istemiştir.Büyük önder,büyük devlet adamı ,büyük asker,büyük devrimcidir.Dünya yerinde durduğu sürece unutulmaz, unutturulamaz gerçek bir değerdir.Unutmuyoruz,unutturmak isteyenlere de lanet olsun diyoruz.Atatürk ,özgür ve bağımsız bir millet olmanın adıdır.Her 10 Kasımları fırsat bilip Atatürk’ün ,silah arkadaşlarının ve tüm şehitlerimizin önünde saygı ile eğiliyor, minnetle ruhlarını şad ediyoruz.Mekanları cennet olsun,hepsini çok özlüyor ve rahmetle anıyoruz,nur içinde uyusunlar.