Base meme coinleri, meme coin çılgınlığı devam ederken öne çıkan kripto projeler arasında yer alıyor. Şeffaflığı ve güvenilirliği ile bilinen Ethereum blok zincirinin güvenli ana ağını kullanırken işlemleri hızlandıran bir Katman-2 ölçeklendirme çözümü olan Base, hem yatırımcılar hem de geliştiriciler için sayısız avantaj sunuyor.

Coinbase tarafından geliştirilen Base ağı, merkeziyetsiz uygulamalar (dApps) için güvenli, düşük maliyetli ve kullanıcı dostu arayüzü ile pratik bir platform olmak için çalışıyor. Blok zincirini daha fazla kullanıcıya açmak isteyen Base, Ethereum’a kıyasla düşük işlem ücretlerine sahip olması sebebiyle DeFi, oyun ve NFT alanlarında varış noktası oluyor.

Base meme coinleri arasında ilk akla gelen BRETT coin oluyor. Solana ağında olmasına rağmen Base ağına olan köprüsü ile dikkat çeken BRETT, yüksek potansiyelli kripto para birimlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor.

CoinGecko verilerine göre revaçta olan Base meme coinleri listesinde üst sıralarda Basenji, Degen, Roxy Grof, Base God ve Weirdo yer alıyor. Piyasa değeri 2 milyar doları aşan Base meme coinleri, şaka temalı kripto coin pastasındaki payını gün geçtikçe artırıyor.

Hızlı, güvenli ve düşük maliyetli olması açısından kripto geliştiricilerin tercihi haline gelen Base ağına her geçen gün yeni bir proje dahil oluyor. Base meme coinleri arasına son katılan isimlerden biri olan Base Dawgz ($DAWGZ) coin, hızlı başlayan ön satış etkinliği ile kripto meraklılarının dikkatini çekmeyi başarıyor.

Base Dawgz Ön Satışı Hızlı Başladı

Base ağına katılan son meme coin projelerinden biri olan Base Dawgz’nin 30 Mayıs’ta başlayan ön satış etkinliği meme coin tutkunu yatırımcıların radarına takılıyor. Lansmanı sonrası dakikalar içerisinde 200 bin dolardan fazla yatırım toplayan ön satış, fiyatlar artmadan Base Dawgz token satın almak isteyen yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

Base meme coinleri listesine giriş yapan Base Dawgz, köpek temalı bir meme coin olarak karşımıza çıkıyor. Share-to-Earn yani Paylaş-Kazan özelliği sunan proje, topluluğu merkezine alan yol haritası ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Çok zincirli bir kripto deneyimi, teşvik edici staking ödülleri ve işlevsellik kazandıran Paylaş-Kazan özellikleri öne çıkan proje, yaratıcılık ve inovasyonu bir araya getiriyor. Zincirler arası sorunsuz bir etkileşim sunan projede katılımcılar, Ethereum’dan Solana’ya, Binance Akıllı Zinciri’nden Avalanche’a kadar sınırları aşan bir kripto deneyimi yaşayabiliyor.

Proje ekibi Base Dawgz tokeni geliştirirken ihtiyaç duyduğu ilhamı, base jumping olarak bilinen heyecan verici bir uçuş stilinden alıyor. Sabit bir yapıdan veya uçurumdan atlama olarak tanımlanan bir tür atlayış olan base jumping’de olduğu gibi Base Dawgz token sahipleri de zincirler arası atlayışlar gerçekleştirebiliyor.

Web3 dünyasındaki en gelişmiş Wormhole ve Portal Bridge gibi teknolojileri kullanan proje, blok zinciri ekosistemleri arasında benzersiz bir kripto deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Çok zincirli yapıyı sosyal etkileşimle bir araya getiren DAWGZ token, en popüler Base meme coinleri listelerinde üst sıralara aday oluyor.

Base Dawgz Satın Almak İçin Bilmeniz Gerekenler

Base Dawgz projesi temel olarak Base ağı üzerinde konumlanıyor ancak ağ bağlantıları sayesinde ETH, SOL, BSC ve AVAX ağlarına da yayılıyor. Ön satışta Base Dawgz token satın almak isteyen yatırımcılar, bu bağlantılar sayesinde çeşitli ödeme seçenekleri bulabiliyor.

Pin Up oynayabileceğiniz Türkiye'nin en iyi 5 futbolcusu. Pin Up oynayabileceğiniz Türkiye'nin en iyi 5 futbolcusu.

DAWGZ sembolüne sahip tokenin toplamda 8 milyar 453 milyon adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 20’si, indirimli ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılara sunuluyor. Ön satışa ayrılan 1 milyar 690 milyon adet Base Dawgz token, borsa listelemeleri öncesinde düşük fiyatlarla yatırım yapma imkanı sunuyor. Projenin tokenomikleri ise, Base Dawgz tokenin neden popüler Base meme coinleri listesine aday olduğunu gösteriyor. 

Tokenlerin yüzde 20’si staking özelliği, yüzde 20’si likidite, yüzde 15’i pazarlama faaliyetleri, yüzde 15’i DAWGZ ödülleri ve yüzde 10’u ise borsa listelemeleri için ayrılıyor.

Katılımcılar Paylaş-Kazan özelliği sayesinde sosyal medya hesaplarında Base Dawgz içeriği paylaşarak DAWGZ token kazanma imkanı buluyor. Kazanılan tokenler, ön satış bitiminde airdrop aracılığıyla yatırımcıların cüzdanına aktarılıyor.

Shiba Inu köpek coini ile base jumping ruhunu bir araya getiren Base Dawgz token satın almak isteyen yatırımcılar, indirimli ön satış etkinliğine katılabiliyor. Base Dawgz tokenlerin aşamalı bir ön satış ile yatırımcılarla buluşması planlanıyor.

Ön satış aşamalarının her biri tamamlandığında token fiyatının yüzde 5 oranında artması hedefleniyor. Her 7 günde bir gerçekleşecek fiyat artışı öncesinde ilk aşamada projeye dahil olacak yatırımcılar avantaj elde ediyor.

Şu ana kadar toplanan fonların 250 bin doları aştığı ön satışın bu aşamasında yatırımcılar, token başına 0,00479 dolar ödeyerek DAWGZ token satın alabiliyor. Zincirler arası bir deneyim sunan DAWGZ satın almak için yatırımcılar, BASE, ETH, USDT, SOL, BNB ve AVAX kullanarak ön satış etkinliğindeki yerini alabiliyor.