HAVALİMANINA ULAŞIMI BÜYÜKŞEHİR SAĞLAYACAK

 SBB Başkanı Doğan, “Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda şehrimize hizmet ediyoruz. SAMAIR, Samsun’umuza hayırlı olsun” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye (SBB) Başkanı Halit Doğan, Samsun-Çarşamba Havalimanı ile şehir merkezi ve ilçeler arasındaki ulaşım hizmetini 1 Haziran’dan itibaren SAMAIR ile belediye olarak kendilerinin vereceklerini açıkladı. Samsun-Çarşamba Havalimanı’na ulaşımı sağlamak içim H1-H2-H3 ve H4 numaralı SAMAIR otobüsleri 1 Haziran'dan itibaren hizmet vermeye başlayacak.

SAMAIR 1 Haziran’dan itibaren hizmete başlıyor

SAMAIR hizmeti ile havalimanına güvenli ve konforlu ulaşımı Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak kendilerinin sağlayacaklarını belirten SBB Başkanı Halit Doğan, “Bizler Samsun’umuza hizmet etmek için yola çıktık. Önce hemşehrilerimizi dinledik, anladık; projelerimizi de bu kapsamda oluşturduk. Göreve geldiğimiz günden bugüne de hemşehrilerimizin talepleri  doğrultusunda Samsun’umuz için neler yapabiliriz üzerinde durduk. Şimdi, hizmet zamanı diyerek hemşehrilerimizin gönüllerine dokunan, hayatlarını kolaylaştıran hizmetleri hayata geçiriyoruz. Her zaman belirtiyorum bizim merkezimizde insanımız var, insanımızın mutluluğu var. Havalimanına ulaşım konusunda da hemşehrilerimizin yoğun bir talebi vardı. Bizde bu talep doğrultusunda gerekli adımları atmış olduk. Böylelikle, 1 Haziran'dan itibaren SAMAIR ile Samsun-Çarşamba Havalimanımıza güvenli ve konforlu ulaşımı Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak biz sağlayacağız. Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda şehrimize hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Bu kapsamda H1-H2-H3 ve H4 numaralı SAMAIR otobüslerimizi devreye alıyoruz. Hemşehrilerimiz yolculuk rezervasyonları için Alo 153 hattımıza ulaşabilirler. Samsun'umuza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

SAMAIR durak güzergahları açıklandı

Samsun- Çarşamba Havalimanına gidecek SAMAIR otobüslerinin durak güzergahları da açıklandı.

BAYRAMDA TERTEMİZ BİR ÜNYE BAYRAMDA TERTEMİZ BİR ÜNYE

H1 Numaralı Otobüs

 OMÜ Batı Garajı, Cağaloğlu Bulvarı, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı-Ankara Bulvarı, İlkadım Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Samsun- Çarşamba Havalimanı

H2 Numaralı Otobüs

TTTM, 100. Yıl Bulvarı, Karadeniz Caddesi, Akdeniz Caddesi, Akçaabat Sokak, 11. Sokak, İlkadım Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Samsun- Çarşamba Havalimanı

H3 Numaralı Otobüs

Bafra, 19 Mayıs, Atatürk Bulvarı, Samsun- Çarşamba Havalimanı

H4 Numaralı Otobüs

Çarşamba Vefa AVM, Yeni Samsun Caddesi, Atatürk Bulvarı, Samsun- Çarşamba Havalimanı

Editör: Arda KERSU