Uniswap veya Binance gibi borsalarda token alım satımı yapmak için kullanıcı dostu bir platform sunmayı amaçlayan Blum coin, son zamanların en dikkat çeken projelerinden biri oluyor. Blum coin ne zaman listelenecek sorusu gündemde geniş yer bulurken Tap-2-Earn mantığıyla geliştirilen projenin Blum kripto botu, üç aydan kısa bir süre önce piyasaya sürülmüş olmasına rağmen artan ilgiyi açıklıyor.

Blum coin kripto türevlerinin alım satımını basitleştirmeyi hedefliyor. Mobil uygulama ve Blum evrenine açılan bir kapı olan Telegram mini uygulamasıyla Blum, kripto tutkunlarından yoğun ilgi görüyor. Katılımcılar, sosyal görevleri tamamlayarak ücretsiz kripto coin kazanma imkanı buluyor.

X paylaşımlarına göre Blum, 10 milyon kullanıcıyı geçerek en büyük 4. Telegram kanalı oluyor. 30’dan fazla blok zincirini destekleyen Blum coin ne zaman listelenecek diye bekleyen yatırımcıların sahte Blum hesaplarına karşı da dikkatli olması gerekiyor.

Blum coin ne zaman listelenecek sorusuna net bir yanıt vermek mümkün olmasa da aktif topluluk, geliştirici ekibin borsa ilişkileri ve gösterilen ilgi sebebiyle Binance gibi borsalarda listelenme ihtimalinin yüksek olduğu söyleniyor.

Blum listelemeleri ile ilgili belirsizlik devam ederken yatırımcılar alternatif projelere de ilgi gösteriyor. En iyi Oyna-Kazan DOGE oyunu PlayDoge, çok zincirli Base Dawgz ve yapay zeka destekli WienerAI tokenler, yatırımcıların radarına takılan projelerden oluyor.

Playdoge Token Hızla 3 Milyon Dolara Ulaştı

28 Mayıs’ta başlayan ön satışı ilk günden ivme kazanan PlayDoge, bir hafta gibi kısa bir zaman içerisinde 3 milyon dolar bandına ulaşmayı başarıyor. Binance Akıllı Zinciri üzerinde inşa edilen bir BEP-20 coini olan PlayDoge token satın almak isteyen yatırımcılarla buluşan proje, hızlı ilerliyor.

Blum coin ne zaman listelenecek diyen yatırımcılar, PlayDoge tokenin listelemelerini de merakla bekliyor. Bu kadar hızlı ilerleyen bir ön satış sonrasındaki olası borsa performansı heyecan yaratıyor.

Proje, Tamagotchi sanal evcil hayvan konseptini dijital kripto ekonomisine entegre eden mobil bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Katılımcıların PlayDoge ile ilgilenmesi, onu zamanında beslemesi, oynatması ve uyutması bekleniyor. Mutsuz olan PlayDoge’ler ölüyor ve oyun baştan başlıyor.

Oyna-Kazan temalı projede katılımcılar, elde ettikleri başarılar karşılığında kripto ödülleri kazanabiliyor. Staking ile pasif gelir elde etme imkanı sunan PlayDoge, Öner-Kazan sistemi ile referansların yaptığı yatırımların yüzde 5’i kadarını da token sahiplerine ödül olarak veriyor.

Topluluk odaklı bir yol haritası izleyen Playdoge tokene BNB, USDT, ETH ve kart işlemleri kullanılarak yatırım yapmak mümkün oluyor. Mevcut aşamada yatırımcılar, token başına 0,00504 dolar ödüyor.

Çok Zincirli Base Dawgz Token 500 Bin Dolarda

Blum coin ne zaman listelenecek sorusunun yanıtı ne kadar belirsiz ise yeni başlayan Base Dawgz token ön satışının performansı da o kadar net bir şekilde karşımıza çıkıyor. Başlar başlamaz 200 bin dolar bandına yükselen ön satışta Base Dawgz token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 500 bin dolar bandına ulaşıyor.

Base Dawgz, köpek temalı bir meme coin olarak geliştiriliyor. Temelde Base ağında yer alan ve Share-to-Earn yani Paylaş-Kazan özelliği sunan proje, topluluğu merkezine alan yol haritası ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Zincirler arası sorunsuz bir etkileşim sunan projede katılımcılar, Ethereum’dan Solana’ya, Binance Akıllı Zinciri’nden Avalanche’a kadar sınırları aşan bir kripto deneyimi yaşayabiliyor. Base Dawgz içeriklerini paylaşan katılımcılar ise DAWGZ token cinsinden ödül kazanma imkanı buluyor.

Shiba Inu köpek coini ile base jumping macerasını bir araya getiren Base Dawgz token, aşamalı ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılarla buluşuyor. Mevcut aşamada yatırımcılar, 0,00479 dolar ödeyerek token satın alabiliyor.

Bursa’da Firmanızı Tanıtmak İçin Web Tasarımın Önemi Bursa’da Firmanızı Tanıtmak İçin Web Tasarımın Önemi

Zincirler arası bir deneyim sunan DAWGZ satın almak için yatırımcılar, BASE, ETH, USDT, SOL, BNB ve AVAX kullanabiliyor. Token sahipleri ayrıca staking özelliği ile pasif gelir elde etme imkanı da buluyor.

Yapay Zeka Destekli Köpek Coin WienerAI 5 Milyon Dolara Koşuyor

Meme coin konsepti ile yapay zekayı bir araya getiren hibrit bir proje olan WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılar, ön satış etkinliğine yoğun ilgi gösteriyor. Ön satışın ilk gününde 350 bin dolar üzerinde fon toplayan proje, zamanla daha da ivme kazanarak 5 milyon dolar seviyelerine yaklaşıyor.

WAI sembolü ile geliştirilen proje, topluluk odaklı yaklaşımı ile dikkat çekiyor. Şeffaflığı ve güvenilirliği ile bilinen Ethereum blok zincirinde inşa edilen WAI token, staking ile pasif gelir elde etme imkanı sunarken aşamalı ön satış ile erken yatırımcıları destekliyor.

Mevcut aşamada yatırımcılar, 0,000715 dolar ödeyerek sayısız avantaj sağlayan yapay zeka destekli yatırım botu olma amacındaki WAI tokene yatırım yapabiliyor. İşlem ücreti olmayan benzersiz bir deneyim sunan WienerAI, kripto yatırımları basitleştirmeyi amaçlıyor.

Yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri kullanarak indirimli WienerAI token ön satışına katılabiliyor.