TOHUM DESTEĞİNDEN YARARLANAN VE MAKİNE PARKI’NDAN YARARLANARAK EKİM YAPAN ÇİFTÇİLER, HASADINI DA TARIM MAKİNELERİ İLE YAPMAYA BAŞLADI

Togg'un Almanya'daki Satışa Çıkacağı Tarih Belli Oldu! Togg'un Almanya'daki Satışa Çıkacağı Tarih Belli Oldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ‘kendi kendine yeten şehir’ sloganıyla atıl tarım arazilerini tarıma kazandırmak, kırsal kesimdeki üreticilerin gelir kaynaklarını arttırmasını sağlamak, ürün çeşitliliğini desteklemek ve birim alandan daha fazla gelir edilmesi amacıyla başlattığı tarım yatırımları kapsamında oluşturulan Tarım Makineleri Parkı’ndan üreticiler faydalanmaya devam ediyor.

Çamaş ilçesinde fındık dışında yem üretimi yapan çiftçiler, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin makine parkından yararlandı. 

Ekim sürecinde tarım makineleri ve tohum desteğinin kendilerini çok rahatlattığını belirten Çamaş Edirli Mahallesinde Mehmet Çamaş ve Emre Çamaş ile Söken Mahallesinden Vedat Çamaş hasat sezonunu da Büyükşehir Belediyesinin makine ekipmanları ile kolaylıkla yaptıklarını söylediler.

Tarım makineleri sayesinde insan gücünü en aza indirerek hem ekonomik hem de zamandan çok önemli oranda tasarruf sağladıklarını dile getiren çiftçiler, tarım makineleri ve tohum desteği dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Editör: Arda KERSU